хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Готуємось до Різдва з усім Світом, а не Мордором

Почув зі львівського телебачення сьогодні (20.10.2022) про рішення Синоду ПЦУ дозволити проводити за рішенням парафій службу на вшанування Різдва 25 грудня. Початок зроблено і це добре, але вкотре звертає увагу то теми: скільки ще потрібно нам часу, щоб піти від Москви і прийти до всього цивілізованого Світу?
В цих же новинах одночасно подали опитування, де гарна немолода жіночка твердо підтримала за перехід до відзначення Різдва Христового 25 грудня. Молодий гарний хлопчина зауважив, що це все має вирішити керівництво найбільших церков спільно і одномоментно. Пан історик порадив це зробити 1 вересня наступного року, бо це початок церковного року. Ще одна дівчина заявила: - Я православна і святкую Різдво 7 січня. Тобто, для неї усі, хто святкує не 7-го січня — не є православні, від чого так засмерділо духом МПЦ, аж я віднайшов довідку і подаю її нижче, щоб зменшити процент неосвічених.
Особисто для мене залишається дивним те, що ніхто не наголошує на одній простій і дуже важливій темі: а з ким ми є насправді? З Ватиканом та Фанаром, де Різдво 25 грудня, чи з Мордором на 7 січня?
В усьому цьому процесі мене найбільше шокує захист Різдва на 7 січна тезою "А ми так звикли!" Оце так довід! Десь я його вже чув і це чи не наголовний постулат релігійної секти так званих "старообрядцев" з Росії, що виникла за царату, коли розпочали реформувати церковний устав і писання згідно з першоджерелами. Але знайшлося багато темного люду в богом забутій раше саме з таких єдиновірців під гаслом "А ми так звикли!" Бачимо, що і в наш час серед нас такого добра назбирується чимало. Тому наші церковні чини не поспішають з реформою календаря, щоб не постали в Україні серед УГКЦ та ПЦУ сектанти-старообрядці "7-го січня".
Для мене головним аргументом для віруючих УГКЦ та ПЦУ має бути одне: ми хочемо святкувати всі релігійні свята разом з нашими головними центрами - Ватиканом в Римі та Фанаром в Новому Римі (Константинополі-Стамбулі) - це є головне! Як і з цілим Світом зустрічати хочемо Різдво Христове, а потім і Новий рік святкувати без порушень посту, що є гріх великий. Непростимий буде вже гріх відтепер відзначати 7-го січня як свято разом з кацацапами і їх мордобратією. Сектанти "Ми так звикли", не псуйте нам життя релігійне в Україні, бо і без того тяжко жити стало.
Готуємось до Різдва Христового 25 грудня! Разом з усім Світом прославимо народження маленького Ісусика. 
Слава Господу Богу нашому Ісусу Христу, Сина Бога Живого!

Богдан Гордасевич
15:06 20.10.2022


1

Коментарі

17.06.23, 22:59

Хочу святкувати 25 грудня. Але не засуджую тих, хто цього року не перейде. В кожного свої таргани...

    29.06.23, 18:20Відповідь на 1 від Nech sa paci

    Хочу святкувати 25 грудня. Але не засуджую тих, хто цього року не перейде. В кожного свої таргани...
    Як світоглядний анархіст я взагалі нікого не засуджую, аби тільки це було суто особистою справою, щоб не заважало іншим.