хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

Зеленський боїться Путіна чи Порошенка? Чи обох?



Дмитро "Калинчук" Вовнянко:
ОПОЗИЦІЇ ЗАТКНУЛИ РОТА

Вітаю всіх з гучним актом примирення і єднання в ім'я перемоги. Вкотре команда президента "боневтік" продемонструвала, що означає єдність і злагода в їхньому розумінні.
Зранку сьогоднішнього дня державний Концерн радіомовлення, радіозв'язку і телебачення виключив з ефіру мовлення телеканалів "Прямий", "5-й" та "Еспрессо". Талеканалам, які з першого дня війни закликали громадян до захисту своєї держави і завжди демонрстрували свою патріотичну спрямованість, просто користуючись війною, закрили рота. Бо якщо хтось незрозумів, на патріотизм тепер монополія. Патріотизм буває: або такий який промовляє ротом Мосейчук, або ніякий.
За дивним збігом обставин Концерном РРТ нині керує такий собі Кирило Данілов, у минулому керівник кампанії "Приват ТВ Дніпро" олігарха Ігоря Коломойського.
А у той самий час "Квартал-95" на гастроляв в Польщі почав фонтанувати гидотними жартами про Петра Порошенка. Єднання у всій красі - ви ж розумієте?
"Прямий" припинив мовлення в ефірі як жест доброї волі, після підписання президентом указу про єдиний інформаційний простір на час війни. "Прямий" готовий був долучитися до спільного телемарафону, але опозиційним телеканалам не були виділені часові слоти. "5-й" і "Еспрессо" продовжили роботу в ефірі, позіяк транслювали контент іноземних телекомпаній, згідно укладених контрактів. Наразі вони мають всі підстави виставити державі рахунок за завданий матеріальний збиток - і обов'язкоко подадуть. Та хіба державу воно хвилює?
В той час, коли Офіс президента (вчора) і Зеленський (сьогодні) на всю душу щиру піаряться на тлі Бучі, знищеної через те, що хтось за місяць до війни закликав думати про травневі шашлики а не будувати РОПи та артилерійські позиції на напрямках ударів ворога, в країні остаточно встановлено цензуру.
Простіше. Опозиції заткнули рота. Команда Зеленського зробила те, що до неї робив тільки Янукович під час обох Майданів - вирубила з ефіру "5-й канал". А це поганий знак для влади - перевірено.
І так. Звісно, обурюватися через це не на часі! Війна в країні! Я лише нагадаю, що коли в Росії закривали канали НТВ та ОРТ, теж казали, що протестувати не на часі, бо треба Росію витягувати з кризи. З цього починався путінізм. Я знаю, чимало осіб, які прибігали до мене в коменти з криками "як ви можете критикувати владу - треба замирюватися", зараз палець о палець не вдарять, аби встати на захист опозиційних каналів. Навпаки, вони задоволено потиратимуть руки. Ще б пак: "Канали бариги вирубили!"
Вітаю цих дивовижних осіб. Вони вже готові путіністи. Путіну їх навіть перемагати не треба - путінізм вони побудувати готові прямо зараз і з натхненням. Різниця між ними - лише в кольорі прапора. А це тимчасове, коли сутність єдина.
Що нам робити? Відповідаю чесно, я не знаю що робити. Я не буду закликати до непокори і протестів у той час, коли країна у війні і насуваються дуже важкі випробування. Не буду - і край. Можете засуджувати.
Я скажу так. Народ, який не зміг зламати Путін, не зломає і збіговисько комиків. Зламалка поламається. Війна закінчиться. І ми ще поговоримо в повний голос. Вони можуть виключити наші телеканали - вони не заткнуть рота всім нам. Не вдалося Януковичу, не вдалося ваті - їм не вдасться й поготів. Нам рота затикати - як небо фарбувати.
А наразі - всіх з цензурою. Вітаю в новій реальності.


3

Коментарі

16.04.22, 05:49

Гундосий МЗЧ не хоче зрозуміти: рано чи пізно доберуться до нього і його шобли !

    26.04.22, 09:56Відповідь на 1 від Yuryar

    Гундосий МЗЧ не хоче зрозуміти: рано чи пізно доберуться до нього і його шобли !
    І хотів би підтримати - немає за що. Єдиний героїзм за Зеленським, наразі, що не втік. Почесті солдату за то, що не став дезертиром. Прикол і прокол, але не честь.