хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Герой України Василь Сліпак назавжди з нами

Герой України Василь Сліпак 
назавжди з нами!



Сьогодні, 20 грудня 2021 року, свій сорок сьомий день народження міг би святкувати Василь  Сліпак — всесвітньо відомий український оперний співак, соліст Паризької національної опери, волонтер, учасник Революції Гідності, Герой України. Міг би..., якби так палко не любив край, в якому Бог дав йому  народитися, в якому він виріс, навчився співати і  який, коли виникла така потреба,  довго не роздумуючи, пішов захищати. 
Васильку! Брате! Дякую тобі за твоє небайдуже серце, за твоє слово, яке ніколи не розходилося з ділом,  за твоє життя і твою смерть. Ти завжди будеш у моїй пам'яті і в пам'яті всього українського народу! Таких, як ти, назавжди вносять у книгу історії краю. Спи спокійно. Ми втримаємо нашу свободу. За нами - правда. З нами Бог.

Любов Пікас


БГ: Для мене Василь Сліпак є тим еталоном, за яким звіряю справжніх патріотів і фальшивих, як отой Андрій Шкіль, що втік до Франції і вже в Україну не вертає, хоч йому ніякої загрози давно немає. Дмитро Корчинський воює у тилу, бо тільки тут сміливість має і тому подібне чмо, як Андрій Садовий, що країну обкрадає і рідне місто.
Справжні герої ніколи не вмирають, бо про них завжди пам'ятають! Василь Сліпак назавжди з нами!
Слава Україні! Героям слава!

5

Коментарі

120.12.21, 13:15

    220.12.21, 13:33