хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Чому я став антивакцинатором



Чому я став антивакцинатором
Давайте говорити відверто: якщо б я сказав, що потрібно вводити соціальне обстеження людей на розумову достатність (рівень Айкю, IQ — intelligence quotien) і знищувати усіх низще визначеного рівня, то мене б однозначно обізвали злочинцем, нацистом і ще бог зна яким поганим. Але варто мені сказати, що я є проти вакцинації людей стосовно сучасної пошесті - ковіда (SARS-CoV-2, 2019-nCoV), то це визнають тільки як нормальне проявлення свободи слова і особистої позиції. Перепрошую, а в чому суттєва різниця? Я не бачу жодної, але перше є однозначно поганим, а бути ідейним антивакцинатором - цілком нормально.
Сам я провакцинувався двічі, чому свідченням є довідка. І водночас я пропагую антивакцинаторські погляди, тому що самі подумайте (ай-кю діє?): тільки дурні можуть зневажати потребу вакцинації, то чи варто цими ідіотами перейматися?
Причому якщо одні люди в шоці від тої ситуації з буквально кошмарним бардаком в країні щодо запобігання та лікування ковіда в Україні, що і не дивно, коли зібрані значні кошти з ковідного фонду в буквальному розумінні фрази "закатали в асфальт", а тому багато хто зрозуміли помилку обрання до влади людей з інтелектом (перепрошую) рівня Тищенка Миколи і його духовного брата - Ківи і тому подібних типу Третякової. А ось інші навпаки громогласно протестують проти вимог вакцинації та всіх заходів карантинного типу й обмежень в соціальних процесах нашого співжиття.
Якось цікаво, що багато з тих, кого я знаю як активних агітаторів зе-влади, зараз бачу серед антивакцинаторів, що мене доволі тішить і ясно чому (див. вище) Молодці! Дійте так і далі, допоки всі не самоліквідуєтесь, а вже тоді є надія на більшу розумову активність тих, хто залишиться на пост-ковідний етап соціуму і нових виборів нової влади. А якщо на другий термін пройде те саме, то і з ковідом чи без ми безкінечно невиліковні.
Богдан Гордасевич
05.11.2021 р.
м. Львів-Рясне
2

Коментарі

16.11.21, 21:46

Ну це Ви даремно так. Можливо, легше говорити так про якихось абстрактних чужих людей. Але коли йдеться про знайомих, колег, родичів?..

Хіба що це просто такий чорний жарт.

До того ж, "не все так однозначно".

Багато хто (де-факто — відсотків 35 по Україні) перехворів і має природний імунітет, сильніший за вакцинальний. То навіщо його напружувати ще раз? Якщо не-китайською вакциною, то з імовірністю відсотків 50 буде вирвано з життя 2–3 дні, бо перехворілих від новітніх вакцин зазвичай сильно плющить із температурою. Але ні — держава тисне, аби вони обов'язково щепилися. Сертифікат перехворілого скоро таки введуть, але він даватиметься лише на 3 місяці й дуже обмеженому колу осіб (не всі перехворіли офіційно з записом у HELSI, хтось перехворів місяців 8 назад).

    26.11.21, 21:49

    Я щепився на кілька днів раніше за Вас Коронаваком. Батьків таки заагітував піти зі мною. Коронавак — це своєрідний компроміс із ними (я мав зручну нагоду щепитися Модерною на роботі).

      37.11.21, 10:31

      Чим більше антивакцинаторів, тим менше антивак
      цинаторів!

        47.11.21, 18:42Відповідь на 2 від Nech sa paci

        Як ви влучно зазначили "не все так однозначно"
        Моя думка, що пошесть чітко проявила всі болячки держустрою в нашому устрою, де багато живуть за думкою "якось буде", а потрібно думати і щось правильне робити.

          58.11.21, 11:46Відповідь на 4 від Богдан Бо

          Є навіть ось така думка:

          https://www.youtube.com/watch?v=9Fq3r9VENC4

          https://www.youtube.com/watch?v=JYvhhUo25nU

          Іще не дослухав, але в перших 5 хвилин першого відео викладено основну думку експерта.