хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Міністр Ляшко має бути заарештований

МОЗ свідомо спотворює «ковідну» статистику, під яку виділяються величезні кошти державного бюджету, а на їх підставі запроваджуються неадекватні обмежувальні заходи, що завдають величезної шкоди людям і бізнесу. Керівництво МОЗ має бути заарештовано. 

В статті "Світові сенсації, дива та недолугості «ковідної» статистики від МОЗ" показано як МОЗ в десятки разів завищує статистику смертності від ковіду і в рази завищує кількість "захворілих".

В своїй свідомо спотвореній статистиці МОЗ показує як "захворілих" тих хто отримав позитивний результат тесту на ковід, хоча насправді серед них справді захворілих (що мають симптоми хвороби) щонайменше вп'ятеро менше. Причому відповідно до сфальшованих даних МОЗу 2,3% тих хто отримав позитивний результат помирають! І це при тому що відповідно до багатьох досліджень летальність (смертність) від домінуючого зараз штаму "Дельта" складає лише 0.1%!

Можна було би на цю наглу фальсифікацію дивитися крізь пальці, проте під ці в багато разів завищені показники виділяються величезні кошти державного бюджету, а на їх підставі запроваджуються неадекватні обмежувальні заходи, які завдають величезної шкоди людям і бізнесу. Саме тому міністр-злочинець Ляшко має сидіти в тюрмі.

Багаторазове збільшення показників "захворілих" та "померлих від ковід" відбувається не лише в МОЗі, але й в ланцюжку "швидка допомога - приймальне відділення інфекціонки - відділення лікарень - паталогоанатом". МОЗ навмисно видає медикам з цього ланцюжка доплату "за ковідних", а як у нас за гроші ще з радянських часів вміють дописувати та видавати сфальшовані висновки про смерть - не треба нікому пояснювати.

Реальне збільшення загальної смертності набагато більше, ніж кількість явно нереальних смертей від ковіду. Медицина ослаблена руйнівною реформою, крім того вся увага приділяється лише вакцинації, через що багато інших захворювань залишилися без уваги. Можна зробити висновок, що в Україні перестали лікувати від інших хвороб, тому зростає загальна смертність, а смертність "від ковіду" штучно завищується в десятки разів.

За статистикою того ж МОЗу 80% людей помирають «від ковіду» у віці, який перевищує середній вік життя українців, тобто насправді ці люди помирають від старості та серйозних захворювань, причому 93% українців, які померли нібито “від коронавірусу”, мали іншу патологію, втім основною причиною смерті вказують ковід. Зрозуміло, що одиноким стареньким, які насправді померли від ниркової недостатності, діабету, деменції чи проблем з серцем, у висновку про смерть дуже просто основновною причиною вказати "COVID-19". Померлому все одно, а паталогоанатому та іншим лікарям йде серйозна доплата. 

Отже читайте статтю "Світові сенсації, дива та недолугості «ковідної» статистики від МОЗ" - там наведено багато даних, які дають підстави заарештувати все керівництво МОЗ.

0

Коментарі

128.10.21, 19:19

Цікава теза в дописі "Медицина ослаблена руйнівною реформою," - тобто: ніколи такого не було і ось знову.
Медицина, розвалена через відсутність серйозних реформ, доздихує і правильно робить!
Супрун - молодчина, але "один в полі не воїн"

    22.11.21, 00:11Відповідь на 1 від Богдан Бо

    У чому Доктор Смерть молодчина??