хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Герої не вмирають допоки справа їх живе

Герої не вмирають допоки справа їх живе



Іловайський розстріл 29 серпня 2014 р. військових ЗСУ і  воїнів українських добробатів, вчинений кадровими військовими Російської Федерації, що підло і незаконно зайшли на територію суверенної держави України – є злочином проти людства. А масове добивання поранених і полонених  є військовим злочином ЗСРФ, який не має прощення. В тому зв’язку одразу виникає згадка про подібні жахливі вбивства під час Євромайдану в Києві 20 лютого 2014-го року невідомими дотепер снайперами беззахисних і беззбройних учасників протесту. В обох випадках відчутна рука одного ката, який засів у Кремлі, на ім’я Володимир Путін.
Подібно до вбивствах на Євромайдані, дика жорстокість у так званих «зелених коридорах» під Іловайськом мала для ворога одну мету: залякати і паралізувати волю до супротиву. Не вийшло ні першого, ні другого разу і ніколи не вийде щодо українців – не така це нація. Споконвіку всі незгоди український народ зносив мужньо і мобілізував свої сили у критичний час сповна. І тільки внутрішні чвари дозволяли різним чужинецьким зайдам запанувати над українцями. Досить такого розбрату! Єднаймося, браття! З друзями – не ворогами. Як влучно сказав один з ветеранів під час ходи 24 серпня в Києві, що сучасна Україна розділена на дві частини, де в одній є ті, для кого головним стало гасло «Україна понад усе!», а в іншій зібралося кодло з провладних нікчем, яким за гасло є «А какая разница?» Про яке тут може йтися єднання? То неначе вода з оливою.
Однозначно і те, що після злочинного «Іловайського розстрілу» не можливо говорити про якесь примирення, тим більше: дружбу та єднання з Російською Федерацією, яка остаточно стала для українського народу агресором і окупантом. Підлим і цинічним ворогом, що без оголошення війни розпочав повномасштабне військове вторгнення 24 серпня 2014 року в Україну, а потім обманом влаштував брутальне знищення великої кількості людей включно зі своїми полоненими-росіянами, які були на той момент в колонах відступаючих українських військ з під Іловайська. Не рятували своїх, а також знищували! Подібний рівень бузувірства не має визначення. Відтепер для України не має іншого варіанту, як визнати Росію своїм ворогом довічно. Навіть коли ми повернемо всі українські землі з Кримом включно – ворогом для нас буде виключно РФ. І наша неоголошена російсько-українська війна, що розпочалася 20 лютого 2014 року з анексії Криму військами РФ, продовжується і буде продовжуватись  не дивлячись на умовне «тимчасове перемир’я», бо тимчасове – воно і є: тимчасово! Допоки ворога не знищено – він є загроза.
Висловлюю щире співчуття всім родинам загиблих і покалічених у «Іловайському розстрілі» українських воїнів та волонтерів. Відтепер ми твердо знаємо: ворогу ніколи не можна вірити! А ворог у нас – Російська Федерація. І всі ті про-путінські холуї, що знаходяться посеред нас. Єднаймося в спільний фронт боротьби за Самостійну Соборну Українську Державу! Слава Україні! Героям слава!

Богдан Гордасевич
Львів-Рясне
29.082020 р.
3

Коментарі

130.08.20, 11:32

Наскільки розумію, наші з кацапами тоді не домовилися. Кацапи хотіли, щоб ми виходили без зброї взагалі. Наші вирішили гібридно вийти — типу не стріляючи, але зі зброєю. Багато втратили своїх при цьому. Кацапам теж трохи дісталося.

Із росіянами ми можемо перестати бути ворогами. Але великої дружби тепер не буде ще довго. У найкращому разі відносини можуть скластися десь як із Польщею. Хоча особисті контакти не припиняться, адже нас усе ще пов'язують різні зв'язки, в т. ч. в багатьох родинні. Але, здається, більшість росіян іще не зрозуміла, що відбулося.

    231.08.20, 20:45Відповідь на 1 від Nech sa paci

    Наскільки я знаю і пам'ятаю, то більшість повірили у можливість виходу без бою, як і взагалі панувала думка, що це якесь тимчасове непорозуміння. На кордоні з РФ саме в той час військові ЗСУ масово перетинали кордон і здавалися російським прикордонникам в полон - аби не сепарам.
    Тільки Іловайський розстріл став нашим Перл-Харбором і всі в Україні доконано зрозуміли: це - війна!

      331.08.20, 20:50Відповідь на 2 від Богдан Бо

      Що війна з Росією, стало зрозуміло остаточно, коли наші літаки почали падати, а потім — Боїнг, аще з Гукового градами стріляли. Падіння Боїнга лише пригальмувало кульмінацію.

        431.08.20, 20:53Відповідь на 1 від Nech sa paci

        Якщо відверто: я дотепер не розумію цього вторгнення Рефії в Крим і Донбас - це безглуздо! Абсолютно. Фактично зараз йде ментальний розкол, який неможливо в подальшому з'єднати, подібно до польсько-українського протистояння дотепер, як ви влучно зауважили.

          531.08.20, 20:56Відповідь на 3 від Nech sa paci

          Що війна з Росією, стало зрозуміло остаточно, коли наші літаки почали падати, а потім — Боїнг, аще з Гукового градами стріляли. Падіння Боїнга лише пригальмувало кульмінацію.Перепрошую, але початок анексії Криму і було початком війни, але більшості в Україні не хотілося вірити в то. Зеленопілля було повною несподіванкою, але і то як епізод пройшло. Іловайська масакра стала "точкою неповернення"

            631.08.20, 21:28Відповідь на 4 від Богдан Бо

            Якщо відверто: я дотепер не розумію цього вторгнення Рефії в Крим і Донбас - це безглуздо! Абсолютно. Фактично зараз йде ментальний розкол, який неможливо в подальшому з'єднати, подібно до польсько-українського протистояння дотепер, як ви влучно зауважили.
            1. Розкол пішов не лише між українцями та росіянами, а й усередині України. Дестабілізація з подальшим можливим розколом і розпадом. Росіяни підбиратимуть шматки, що вже майже відвалюються. У них була надія, що процес піде швидше. Не пішов, але повільно рухається. Ось російську мову у школах заборонили від завтра — чудова новина для Путіна. Є ще одна причина для подальшого розвитку розколу.

            2. Державу з територіальним конфліктом не беруть до НАТО, а до ЄС — у рідкісних випадках.

              731.08.20, 21:40

                82.09.20, 19:35Відповідь на 6 від Nech sa paci

                Люблю радувати Путіна такими новинами.
                А "безвіз" дали! І в НАТО заявили, що вони переглядають цей принцип (2) щодо Молодови, Грузії та України.

                  92.09.20, 23:31

                  8 серпня 2020 http://www.golos.com.ua/article/334316
                  Аби захиститися від колаборантів та агентів ворожого впливу
                  Учасники Маршу захисників України вимагатимуть від Президента подати до Верховної Ради законопроект «Про захист державності від колабораціонізму та агентів ворожого впливу», визначивши його як невідкладний.

                  Аби захиститися від колаборантів та агентів ворожого впливу
                  Про це заявили представники оргкомітету з організації маршу, водночас додавши, що презентація відповідного законопроекту відбудеться напередодні Дня Незалежності.

                  Цей законопроект, за словами представника Руху ветеранів України Антона Колумбета, вводить у правове поле поняття колабораціонізму як співробітництва з ворогом, сприяння у здійсненні агресивних дій, надання допомоги ворогу під час підготовки та проведе

                    102.09.20, 23:33

                    ...проведення агресії.

                    «Будь-яка участь у вчиненні спільних із ворогом дій, спрямованих на завдання шкоди Україні, має розцінюватися як колабораціонізм. Тобто колаборант — це громадянин України, який пішов на співробітництво з окупантом, це людина, яка будь-яким чином сприяє ворогу — організаційно, інформаційно, медійно», — сказав він. Також А. Колумбет пояснив, що означає поняття «агенти ворожого впливу». Йдеться про юридичних осіб, які вчиняють такі ж дії, як колаборанти, але прикриваються статусом юридичної особи.

                    Законопроект ділить агентів впливу на три групи: медійні — ті, хто має статус ЗМІ в Україні і, прикриваючись ним, працює на ворога; громадські агенти ворожого впливу, тобто громадські організації, які працюють на ворога; політичні партії, у чиїх діях, висловах та ...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна