хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Нежить дає життя від COVID-19

Лікарі розповіли, як відрізнити застуду від коронавіруса

У коронавіруса та ГРВІ з грипом є загальні симптоми.
Після того, як Всесвітня організація охорони здоров'я об'явила пандемію коронавіруса - паніка серед населення зросла. Звичайна застуда викликає тривожні думки. Про те, як відрізнити ГРВІ від коронавіруса COVID-19 читай далі.
Коронавірус мутує: названі нові приховані симптоми небезпечної хвороби
При зараженні коронавірусом часто спостерігається значне підвищення температури, сильна стомлюваність і можлива задишка, якої немає при гострої респіраторної вірусної інфекції та грип. При COVID-19 практично не буває "закладеності носа".

У коронавіруса та ГРВІ з грипом є і загальні симптоми.  Київський міський центр громадського здоров'я на своїй сторінці в соціальній мережі розмістив публікацію, у якій вказані всі відмінності.

Нагадаємо загальні ознаки коронавирусной інфекції:

підвищена температура
лихоманка;
кашель;
утруднене дихання;
діарея і біль у животі.
Ускладнення:

пневмонія;
відмова нирок;
важкий гострий респіраторний синдром.
Пережити коронавірус: хто більше піддається зараженню - відповіли експерти

Експерти опеределили, що найбільш схильні до захворювання літні люди, в той час як особи у віці від 10 до 39 років у наимельшей групі ризику. Наявність захворювань серцево-судинної системи, цукрового діабету та онкологічні захворювання підвищують ризик інфікування COVID-19.

Також в зоні ризику люди, які здійснювали поїздки в країни з найбільшою кількістю заражених коронавірусом: Китай, Італія, Південна Корея і ін


Так врятовано Китай!

На сьогоднішній день коронавірус вразив 128 країн. Загальна кількість хворих офіційно становить 135166 осіб, з яких 70407 одужали, 59769 ще хворіють і 5759 знаходяться в критичному стані. Кількість летальних випадків після захворювання становить 4990 випадків.


Так рятують Україну:У п'ятницю, 13 березня, у Борисполі затримали контрабандистів, які намагалися вивезти через кордон 1,5 тонни медичних масок.


Медичні маски в кількості більше десяти тисяч штук прикордонники виявили в схованках автомобіля Volkswagen.
У Волинській області правоохоронці затримали українця, який намагався переправити через кордон 10 653 медичні маски, пише прес-центр Державної прикордонної служби в середу, 11 березня.

Порушника затримали на кордоні з Польщею. Маски виявили в багажному відділенні автомобіля Volkswagen.

Українець їхав в сусідню країну через пункт пропуску Устилуг.

Зазначається, що вартість конфіскованого склала майже 356 тисяч гривень.


2

Коментарі

115.03.20, 21:39

Згідно з останніми дослідженнями, в перші дні зараження можна позбавити свій організм від коронавирусной інфекції. З’явилася нова, вкрай важлива інформація про китайську інфекції COVID-19. Виявляється, що якщо ви заразилися коронавірусів, то в перші кілька днів ви все ж можете позбутися від цієї хвороби, знищивши її ще до того, як вона вкорениться у вашій дихальній системі, повідомляє Діалог.UA. До того, як коронавірус досягає легенів, він залишається в горлі протягом чотирьох днів. У цей час людина починає кашляти і відчувати болю в горлі. Якщо ви будете пити багато води і полоскати горло теплою водою з сіллю або оцтом, то ви, мабуть, зможете усунути вірус. Розповсюдьте цю інформацію, тому що ви можете врятувати за допомогою цього як своє життя, так і будь-чию іншу. https://www.dialog.ua

    216.03.20, 06:42Відповідь на 1 від Богдан Бо

    Згідно з останніми дослідженнями, в перші дні зараження можна позбавити свій організм від коронавирусной інфекції......якщо ви заразилися коронавірусів, то в перші кілька днів ви все ж можете позбутися від цієї хвороби, знищивши її ще до того, як вона вкорениться у вашій дихальній системі....тому що ви можете врятувати за допомогою цього як своє життя, так і будь-чию іншу
    Не вистачає тільки посилання на БРИТАНСЬКИХ ВЧЕНИХ.

    А мій дід, керуючись інформацією, датованою 1850р., при перших симптомах (кашель, чмихання, біль в горлі, виділеннях з носу), НЕГАЙНО нарізав дрібно цибулю, поливав олією, присолював та пригощав мене. обов'язково давав до рук окраєць хліба. Симптоми пропадали!!!

    Також дідусь умовляв мене з'їдати до борщю скоринку хліба натертого часником.

      316.03.20, 10:10Відповідь на 2 від Леонід

      Саме то я своїм кажу робити і нехай смердить - життя важливіше!

        417.03.20, 04:09Відповідь на 3 від Богдан Бо

        Саме то я своїм кажу робити і нехай смердить - життя важливіше!Вітаю, Добре що я з Вами є однодумці шодо грипозних проблем
        Мабуть вже час і собі написати розгорнутий допис на вірусну тематику

        Я вчора Вам відіслав листівочку. Прочитали?