хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

10 вірусів лікує Арсеній Яценюк

Арсеній Яценюк був найкращим прем'єр-міністром України, тому Рефія його найбільше атакувала на противагу Гройсману, що можете самі порівняти. А чому? Бо був Яценюк успішним прем'єром! І ця мудра промова тому засвідчує, тому прошу уважно слухати і передивитися кілька раз в різний час.



4

Коментарі

123.02.20, 12:46

Найгiрший прем\р, найгiрший мiнiстр закордоних справ i просто "мутант кролик"... по факту, знаю про урода все. бо в той час працював у Батькiвщинi, яку воно падло ппродажне i кинуло разом з Украiною

    223.02.20, 18:45Відповідь на 1 від КРИВОРІЖЖЯ

    Найгiрший прем\р, найгiрший мiнiстр закордоних справ i просто "мутант кролик"... по факту, знаю про урода все. бо в той час працював у Батькiвщинi, яку воно падло ппродажне i кинуло разом з Украiною
    О! Тепер я знаю автора гасла на бігбордах: "Онаній"

      323.02.20, 23:47


      Виступ гарний.

        43.03.20, 20:54Відповідь на 3 від Білотур

        Мені особисто не вистачає подібного спілкування в соціумі. Все нами маніпулюють та грузять як правильно жити і кого любити.

          53.03.20, 22:44Відповідь на 4 від Богдан Бо

          Богдане, друже! Ви мешкаєте в місті українського студентства! Там же розумних людей, що читають лекції на будь-яку тему повно.
          Я переглянув відео. Прочитав Ваш коментар і не міг згадати, про що розмовляв Яценюк. Чому він хотів навчити нашу молодь? Переглянув ще раз.
          Я інколи переглядаю в Ютубі канал імені Т.Г.Шевченка, канал Ірини Фаріон (“Ген українців”), можна глянути там же, в Ютубі 4-й канал “Український контекст” ( “Сергій Стерненко” , ведучий Іллєнко і що на душу побажаєте.

            66.03.20, 20:17Відповідь на 5 від Білотур

            Перепрошую, окрім колишньої комуністки Ірини Фаріон щось зі Львова не маю інших пропагандистів. Можливо, що як у жидів, комуністи і тепер попереду всіх націоналістів, як славний комуняка Яворівський тощо. Ілієнка я наслухався - справ не побачив, коли владу мали хоч якусь.
            І ще, розумієте, що якщо чогось чи когось не розумієте, то може проблема не з того кінця знаходиться де ви її вбачаєте? Без образ, а просто ось вже маємо президента рівного дуже багатьом за інтелектом і що з того доброго?

              710.03.20, 09:57

              Шаную Ваш вибір!
              Про Фаріон. Не раз пояснювала то. Зміна, то є ознакою критичності і поступу. Мене більше "вірність" шокує. Вступило до комуняк, і тримаються того не дивлячись на правду, що про тих лідерів комуністів відкрилася.
              Нагадую, на "Свобода прийшла до влади". То було два дні. Аби на чолі держави опинилася не Свобода, Україна б до сьогодні не була визнана в Світі. Кошулинський переймався лігитимністю влади. Чи була б Україна, коли б він це не забезпечив. Велике питання. Історія не знає "якби".
              За свідченням Ірини Фаріон, як я не помиляюсь, Яценюк у власній автобіографії поставив "прочерк" у графі національність. Для мене - це зашквар. Це ті тварі, що викреслили з мого документа мою національність на початках держави Україна. І ви дивуєтеся, що українці обирають жида?