хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Ще одна світова трагедія: збито «Boeing 737-800» рейсу PS 752

Ще одна світова трагедія: збито «Boeing 737-800» рейсу PS 752 Тегеран – Київ



Про це важко писати, хоча все доволі просто: просто ще один «Боїнг» знову російською ракетою збито на прикрість Україні. Єдина різниця, як на мою думку, що МН17 справді випадковість, а з PS 752 Тегеран – Київ дещо інакше: його готувалися збити і збили зумисно! І це одразу випливало з самої офіційної заяви Президента України Володимира Зеленського 9 січня 2020 року: «Окремо наголошу, що й до відправлення українського літака, й після нього в міжнародному аеропорту Тегерана сідали та злітали літаки міжнародних, зокрема і європейських авіакомпаній. Польоти припинили тільки Сполучені Штати Америки. Жодна інша країна не забороняла польоти своїх авіакомпаній над Іраном та не скасовувала рейси до ранкової авіакатастрофи»
Промовисто говорить також той факт, що про збиття цього літака провину визнало воєнізоване угрупування «Корпус вартових Ісламської революції». Причому їх заява про появу літака в забороненому просторі суперечить виправданню «на людський фактор» і помилку, бо або то – або то. Коли літак над забороненою зоною – оператор ППО просто виконує свої обов’язки і це не помилка. Хоча насправді літак нічого не порушував, а летів точно заданим курсом і був зумисно збитий. Перепрошу, але є свідчення про політ одночасно двох ракет, що є смертельною комбінацією навіть для надсучасних військових літаків. Одна ракета ще може бути помилкою, але дві – ніколи! І яку загрозу може спричинити будь-який літак, який відлітає з Тегерану, а не підлітає?! Абсурд! Або навпаки: все правильно, якщо літак хотіли збити!
Зрозуміло, що виникає запитання: чому? Чому саме літак української компанії МАУ «Boeing 737-800» рейсу PS 752 Тегеран – Київ хотіли збити? Відповідь у переліку загиблих, де майже 150 чоловік є іранці! Коли кажуть, що жодним чином такого бути не може, щоб стріляли свої в своїх! Справедливо. Іранець не стрілить в мирний літак зі своїми співвітчизниками, а ось «спеціалісти з РФ» це зроблять елементарно без докорів сумління чи чогось подібного, що і було вже з МН17 над Донбасом. Тим паче, що і зброя ЗРК «Тор-М1» їх виробництва з РФ, отож потрібна достатня вправність навіть для фахового військового. 
Я пояснив хто, але так і не пояснив – чому? Ось чому: то була помста за вбитого генерала Касима Сулеймані, одного з найуспішніших воєначальників саме отого «Корпус вартових Ісламської революції», в якого поцілили з бойового дрону США 3 січня цього року. А хто були іранці на борту літака, що купили квитки аж до Торонто в Канаді, з пересадкою в Києві? Для радикального релігійного руху як «Корпус вартових Ісламської революції» це були однозначно зрадники і прислужники ворога, бо хтось же дав наводку для атаки дрона і це був однозначно хтось з таких «своїх» за всіма ознаками, але агентом ворога за суттю. Для чого їх множити, коли можна покарати всіх і справжніх, і потенційних ворогів зі співвітчизників одномоментно іншим в науку? На моє переконання все саме так і відбулося.
Характерна подія з тим іранцем, якого затримала поліція через несплачені штрафи і не відпускала доти, допоки літак не злетів, бо його там не мало бути. Причому – увага! – літак затримувався, але як не просився цей пан – його поліція відпустила тільки коли стало ясно, що він на цей літак не встигне. Навпаки, щодо іноземців ніхто не переймався: а чого їх шкодувати? Чужаки. Ще й резонанс посилять в світі від події-попередження. Мала погані передчуття вся команда лайнера рейсу PS 752, але не знайшла причини зовсім не полетіти, хоча затримка відбулася не спроста. На привеликий жаль, злочин успішно відбувся, як це не огидно звучить. Але душі невинних мучеників довічно будуть благати про покарання винних у їх загибелі. Обох трагедій: і 298-ми з «Boeing 777-200ER2» рейсу MH17 за маршутом Амстердам – Куала-Лумпур, збитого 14 липня 2014 року над Донбасом, і тепер ще 176-ти з «Boeing 737-800» рейсу PS 752 Тегеран – Київ, збитого 8 січня 2020 року над Тегераном.
Висновок у мене  є тільки один і він однозначний: літак української авіокомпанії МАУ «Boeing 737-800» рейсу PS 752 Тегеран – Київ 8 січня 2020 року було збито зумисно найманцями з Російської Федерації зі зброї ЗРК «Тор-М1» на замовлення «Корпус вартових Ісламської революції». Будьте ви довічно прокляті!

Богдан Гордасевич
11 січня 2020 р.

 Записи анархіста 21 ст. Богдана Гордасевича 11 січня 2020 р. (7528)

3

Коментарі

112.01.20, 13:42

Ви занадто впевнені у своїй версії (хоча гіпотетично вона може розглядатися). А може бути й така, наприклад:

Іранці закидали 2 бази американців у Іраку ракетами й боялися, що буде атвєтка. Тому всі, хто служив у ППО Ірану, були надзвичайно знервовані. Можливо, комусь щось здалося, й через це було помилково натиснуто на кнопку (або ж рішення прийняла сама установка Тор).

Цю версію так само, як і Вашу, можна доповнити якимись менш реальними деталями. Типу іранці перехопили якісь радіопереговори американців, що от прямо зараз будуть бомбити. Можна навіть піти далі й припустити, що це американці спровокували нервову реакцію іранців, бо навмисно запустили дезу про скору відповідь.

    214.01.20, 16:10Відповідь на 1 від Nech sa paci

    Я так розумію, що ви ніколи не бачили, як вночі злітає великий пасажирський літак. Таке не плутають. Хіба коли плутують.

      314.01.20, 20:20Відповідь на 2 від Богдан Бо

      Почув від нашого ректора дипакадемії ще варіант, що це діяла якась групка ультрарадикалів, що хотіла підірвати нацпрєдалєтєй, які летіли до Канади.

        414.01.20, 20:21Відповідь на 2 від Богдан Бо

        Типу ще радикальніша за "лінію партії".

          516.01.20, 15:01Відповідь на 3 від Nech sa paci

          А, таки ви маєте кращу інфу від мене.
          Я гадаю-вигадую на кавовій гущі Інтернету, а ви з мене кепкуєте і музику редагуєте.

            616.01.20, 15:07Відповідь на 4 від Nech sa paci

            Як я взнав, там в Ірані оті КВІР як СС у Рейху паралельна незалежна структура вища за державну, от і помсилися за свого вбитого Гейдріха, як їм схотілося. Подібно до анекдоту, коли замовили підірвати хлопа, а їх питають лишень адресу дома жертви, бо за такі моцні гроші де його квартира їм байдуже.

              716.01.20, 19:40Відповідь на 5 від Богдан Бо

              А, таки ви маєте кращу інфу від мене.
              Я гадаю-вигадую на кавовій гущі Інтернету, а ви з мене кепкуєте і музику редагуєте.

              Я не кепкую. По-перше, озвучена дипломатом версія — лише одна з багатьох. По-друге — це може бути маленька неформальна групка людей. Тобто не СС, а просто 10 чоловік із СС, які діяли незалежно від керівництва навіть СС.

                817.01.20, 16:05Відповідь на 7 від Nech sa paci

                Заради Бога, не кажіть банальних речей, тому що все було чітко сплановано, навіть інформаційне прикриття вже пішло з РФ, але в Ірані саме тому і вирішили сказати правду, щоб не бути на гачку у Пуйла.

                  920.01.20, 20:34Відповідь на 2 від Богдан Бо

                  Ви абсолютно праві! Почувши перші крихти спотвореної брехнею інформації я відразу сказав дружині, що літак збили! І збили навмисно, бо просто неможливо переплутати великий і повільно літаючий лайнер(який набирав висоту) зі штурмовиком чи ракетою !