хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Нагорода знайшла героя - Петра Порошенка

Вручення Порошенку нагороди 'Міжнародний державний діяч'Вручення Порошенку нагороди 'Міжнародний державний діяч'Укрінформ
У США ПОРОШЕНКА НАГОРОДИЛИ ВІДЗНАКОЮ "МІЖНАРОДНИЙ ДЕРЖАВНИЙ ДІЯЧ" 
Порошенко веде українську націю у боротьбі за незалежність і в захисті її ідеалів, які Америка сприймає як універсальні істини, заявив голова Ради з питань світових справ
Рада з питань світових справ Філадельфії (World Affairs Council of Philadelphia) вручила п'ятому президентові України Петру Порошенку відзнаку "Міжнародний державний діяч". Про це повідомляє "Укрінформ".

ЗА ТЕМОЮ

"Президент Порошенко веде українську націю у боротьбі за незалежність і в захисті її ідеалів, які Америка сприймає як універсальні істини, – і це попри спроби дестабілізації і пряме вторгнення", – заявив Крейг Снайдер, голова Ради з питань світових справ Філадельфії.

Він наголосив, що український народ нині веде таку ж боротьбу, яку американці колись вели у Філадельфії – за національну незалежність і народний суверенітет.
 
"На знак визнання цієї життєво необхідної роботи Порошенка та зусиль народу України, для мене особиста честь вручити йому відзнаку "Міжнародний державний діяч", – зазначив він.
 
Снайдер зазначив, що організація не надає цю нагороду за чітко визначеним графіком, а лише коли з'являється розуміння, що у конкретний час за особливого моменту робота певної особи задовольняє критерії хоробрості і бачення.
 
Своєю чергою, п'ятий президент відзначив, що зворушений такою відзнакою, і це велика честь як для нього, так і для української нації.
 
"Я вважаю це визнанням наших спільних зусиль, визнанням прогресу, який ми зробили як українська нація. Це – символ єдності та солідарності з Україною", – заявив він.
 
Порошенко повідомив присутнім, що кожен громадянин України надзвичайно цінує те, що Сполучені Штати залишаються пліч-о-пліч з Україною.
 
"Ми пишаємося тим, що маємо стабільну підтримку двох партій у Конгресі США, а також адміністрації США", – зазначив президент України.
Рада з питань світових справ Філадельфії (World Affairs Council of Philadelphia) – неурядова організація, заснована 1862 року як патріотичне товариство на підтримку політики Авраама Лінкольна. Сьогодні це авторитетний клуб, у який входять найвидатніші представники бізнесу, освіти, релігії, культури, мистецтва у місті Філадельфія.
2

Коментарі