хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Голова нова, а головний біль все той же - РФ

Європа має продовжувати санкції щодо Росії – голова Єврокомісії
Вона закликала США спільно з ЄС виступати проти спільного противника
19 ЛИПНЯ 2019, 16:33
Європа має продовжувати санкції щодо Росії  – голова Єврокомісії
Урсула фон дер Ляєн
фото www.flickr.com/photos/butondeswehrfo

Новогообрана голова Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн засуджує ворожу поведінку Кремля щодо своїх сусідів та Єропи та вважає необхідним продовжувати санкційну політику щодо РФ. Про це вона заявила в інтерв'ю виданню Die Welt, пише  DW.

«Кремль не прощає слабкості. Тож з позиції сили ми повинні зберігати санкції щодо Росії», – заявила фон дер Ляєн.

Разом з тим, на думку фон дер Ляєн, Росії треба пропонувати діалог.

«Доволі довго ми спостерігаємо ворожу поведінку Москви. Достатньо порушень міжнародного права, як от анексії Криму і розколу Європи настільки, наскільки це можливо», – пояснила фон дер Ляєн.

В той же час вона висловила задоволення тим, що Захід реагує на провокації. «Ми, європейці, станемо кращі у викритті дезінформаційних кампаній Росії та у поводженні з фейковими новинами у соціальних медіа. Це наш привілей як демократії, відповідати на виклики прозорістю, вільною пресою та відкритими дебатами».

Також вона закликала Сполучені Штати до спільних з Європейським Союзом дій. «Хочу сприяти тому, щоб наші американські друзі ніколи не забували, що ми сидимо по один бік столу», – зазначила політик і додала, що США та ЄС мають краще взаємодіяти,  разом виступати проти спільних противників, а не один проти одного.

Нагадаємо, Європарламент у вівторок, 16 липня, затвердив Урсулу фон дер Ляєн головою Єврокомісії. На посаду вона вступить 1 листопада змінивши Жана-Клода Юнкера.

0

Коментарі