Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Хто має судити суддів за такі злочинні рішення?

Середа, 5 червня 2019, 13:37 • Марія Мамаєва • 6180

МВС перегляне справи поновлених на посадах після непроходження переатестації поліцейських


КИЇВ. 5 червня. УНН. Міністерство внутрішніх справ планує переглянути справи поновлених на посадах після непроходження переатестації поліцейських. Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков журналістам після засідання уряду, передає кореспондент УНН.

"Ми зараз ще раз переглянемо справи тих, хто в нас поновився – маються на увазі ті, хто не пройшли переатестацію, але поновилися, і це нам обіцяє чергову суперечку в судах, але ми будемо йти до цього", - зазначив Аваков.

За його словами, в результаті переатестації винні у загибелі хлопчика на Київщині поліцейські були звільнені з органів внутрішніх справ, однак рішенням суду їх було поновлено на посадах.

"На жаль, це не поодинокі ситуації (поновлення через суди на посадах правоохоронців, які були звільнені за результатами переатестації – ред.), це стосується близько 800 осіб", - уточнив міністр.

Нагадаємо, 3 липня у лікарні помер 5-річний хлопчик Кирил, який став жертвою двох п’яних поліцейських у Переяславі-Хмельницькому. Обох підозрюваних рішенням суду було взято під варту

Джерело: УНН

5

Коментарі

16.06.19, 06:27

надо признать, реформа мвд с успехов провалена

    26.06.19, 07:28

    У царській Росії, самому СРСР, та в державах, які утворилися на його розвалинах, всі реформи приречені на провал. Реформи 1861 року, Столипінська реформа, Ленінський НЕП, Хрущовська відлига, Косигінська реформа 1964 року, Порошенковські реформи- всі вони приречені на провал. Все,щоб не робилося з реформування, рано чи пізно зазнає краху і призводить до тоталітаризму, який лише здатний тримати напівголодний люмпен на пайці дешевих харчівЮ забезпечувати "ЗРЕЛИЩА", 120 рублів зарплатні і цілий день на роботі "ничего не делать".

      37.06.19, 12:46Відповідь на 2 від VChmyriov

      Чому ви так трагічно? Сталінська модель реформ спрацювала так, що ми дотепер не можемо її позбутися, про що ви і написали в кінці. Тільки час проведе потрібну "зачистку".