хочу сюди!
 

Наталия

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 35-55 років

Ми не віддамо ні Крим, ні Донбас – Президент

Ми не віддамо ні Крим, ні Донбас – Президент України Петро Порошенко

2 березня 2019 року - 20:09

Ми не віддамо ні Крим, ні Донбас – Президент

Президент Петро Порошенко заявив про те, що українці продовжуватимуть боротьбу за свою державу, відновлення її територіальної цілісності і суверенітету.

«На Приморському бульварі, на Думській площі біля Дюка я хотів би звернутися до Путіна. Ми, українці – гордий народ. Ми волелюбний народ. Ми миролюбний народ. Ми точно не посягаємо на чужі території. Нам не треба жодного клаптика чужої землі. Але я хочу наголосити, що ми ніколи не віддамо своєї землі», - підкреслив Глава держави під час спілкування з одеситами.

«Ми, українці будемо битися за те, щоб повернути українську землю назад в Україну, а український прапор і український суверенітет повернути на окуповані території. Почуйте, ми не віддамо ні Крим, ні Донбас, ні Одесу, ні море – ні Чорне, ні Азовське, ні наш суходіл», - заявив Президент.

Петро Порошенко висловив думку, що російський президент боїться українського народу через нашу нескореність та любов до волі. «Знаєте чому Путін боїться нас? Саме тому, що ми вільні. І ніхто і ніколи більше нас не зажене в московське ярмо», - наголосив Глава держави.

Президент висловив переконання, що Україна продовжить свій розвиток. За його словами, українці інтелектуальні і сильні, а значить точно зможуть розвивати країну і зберегти її незалежність.

«Моя мета – перетворити Україну на велику країну, справжнього регіонального лідера. І для цього є всі умови», - сказав він.

2

Коментарі

13.03.19, 21:57

    24.03.19, 10:48Відповідь на 1 від Андрій1961

    Тільки так і не інакше.

      34.03.19, 14:41

      это пипец

        46.03.19, 20:52