хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Про проблеми, які найбільше турбують українців

Соціологи назвали проблеми, які найбільше турбують українців 
Соціологи назвали проблеми, які найбільше турбують українців (ВИПРАВЛЕНО)

КИЇВ. 3 січня. УНН. Згідно з результатами соціологічного опитування, на сьогодні найбільше українців турбує військовий конфлікт на Сході України, низький рівень зарплат і пенсій та підвищення тарифів на комунальні послуги. Про це повідомила прес-служба Українського інституту соціальних досліджень ім. О.Яременка та Центру "Соціальний моніторинг", передає УНН.

“Проблемами, які сьогодні турбують українців найбільше, є військовий конфлікт на Сході України (назвали 58% опитаних); низький рівень зарплат і пенсій (57%); підвищення тарифів на комунальні послуги (52%); підвищення цін на основні товари, інфляція (35,9%); безробіття, відсутність роботи (25,2%); хабарництво та корупція у владі (23,3%); а також неможливість отримати якісне медичне обслуговування (17%)”, - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вступ до ЄС підтримують майже 60% українців – дослідження

Переважна більшість населення вважає що країна продовжує рухатися в неправильному напрямі (68,3%), протилежної думки дотримується лише 19,4% (не визначилися 12,3%).

Дві третини опитаних вважають що країні сьогодні потрібні радикальні зміни (63,7%). Бажають щоб все залишалося так як є 14,1%, ще 14,9% вважають, що краще було раніше (не визначилися 7,3%).

18,2% вважають що "Україні потрібно сьогодні більше свободи, демократії, навіть якщо це спричинятиме відсутність порядку", думки що "Україні потрібно сьогодні більше порядку, навіть якщо для цього доведеться піти на деякі обмеження демократичних принципів і свобод" дотримується 69,8%.

Введення воєнного стану в країні підтримували 24,9% опитаних, не підтримали 64,8%. При цьому вважають, що запровадження воєнного стану допомогло сприяти вирішенню конфлікту на Сході країни лише 14,1% дотримується думки, що не допомогло – 71,9%.

На думку опитаних ведення воєнного стану в країні жодним чином не вплинуло на їх бажання голосувати на президентських виборах 2019 року (78,2%).

Соціологічне опитування охопило всю територію країни (за винятком тимчасово окупованих територій Луганської та Донецької областей, АР Крим). Вибіркова сукупність репрезентативна за віком (населення від 18 років і старші), статтю, типом населеного пункту та регіоном. Всього опитано 2045 респондентів. Стандартні відхилення при достовірних 95 відсотках не перевищують 2,2%. Рівень кооперації респондентів становить 57%. 

2

Коментарі

13.01.19, 22:47

Головною проблемою вважаю українофобів при владі, точніше українофобську владу на всіх рівнях!

    23.01.19, 23:50Відповідь на 1 від Леонід

    Головною проблемою вважаю українофобів при владі, точніше українофобську владу на всіх рівнях!
    Звичайно, що влада в Росії погана і її треба поміняти.

      Гість: Сети

      34.01.19, 12:30Відповідь на 1 від Леонід

      Головною проблемою вважаю українофобів при владі, точніше українофобську владу на всіх рівнях!

        44.01.19, 16:18Відповідь на 2 від Богдан Бо

        Головною проблемою вважаю українофобів при владі, точніше українофобську владу на всіх рівнях!Звичайно, що влада в Росії погана і її треба поміняти.Я мав на увазі своїх ріднесеньких.
        От мені цікаво скільки етнічних українців займають керівні посади в Україні,
        хто дасть %% склад по рівнях, починаючи від бригадиріів та закінчуючи ВР?

        Статистика знає все, а хто нам розкриє цю таємницю?

          54.01.19, 18:12

          Інвестиціі пішли , зарплати зростають , у Польщі наприклад , після вступу у НАТО .
          Це - головна мета , захист від орди .
          У безпечну краіну йде інвестор.