хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Олег Сенцов помирає

Борис Херсонський: Путін хоче, щоб Сенцов помер


Український поет, перекладач, психіатр Борис Херсонський перепостив звернення ініціативної групи українського ПЕНа – лист до Путіна з вимогою звільнити Олега Сенцова, також він підписав чимало звернень на адресу світової громадськості на захист українських політв’язнів в Росії. Проте, Борис Херсонський каже відверто, що жодного впливу на Путіна ні митці, ні світова громадськість не мають.

Про це Борис Херсонський написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Бажання показати усьому світові, що Росія нікого не слухає і йде своїм шляхом, незважаючи на людство – одна з найважливіших рис політики Путіна. Він буде діяти всупереч. Він ХОЧЕ, щоб Сенцов помер, бо це доведе всьому людству, що «Росію не подолати». Так працює його мозок», – зазначив Борис Херсонський.



У цьому контексті Б. Херсонський звертається до Олега вже втретє: «Треба припинити голодування. Треба повернутись до життя. Не дамо ворогу радіти. Ви переживете його і, найімовірніше, його жахливу політику. У черзі на той світ він – попереду Вас. Його чекає сторінка в підручниках історії Росії. Вас чекає воля. Вас чекає Україна». Читайте більше тут: https://zik.ua/news/2018/08/09/borys_hersonskyy_putin_hoche_shchob_sentsov_pomer_1383283
3

Коментарі

19.08.18, 20:51

Порошенко теж хоче тієїжсамої смерті бо не хоче йти з війною на Москву і визволяти з московських тюрем Українських окупантів. Сила посадила й сила забере. А Сенцов це ворог всієї планети, ну то нічого, хай посидить в царських тюрмах, подумає - як йому новим лєніним стати. Їх там тільки цим наукам й обучають - ех, Надя, Надя...

    29.08.18, 20:56

    Якось донести до Уйла що в випадку смерті Олега будуть знищені - Медвечук і К. При чому буде це обставлено найпринизливішим для рашки чином.

      39.08.18, 22:54Відповідь на 1 від Осман

      Лікуватися не пробував?

        410.08.18, 05:16Відповідь на 3 від Мольфар

        Лікуватися не пробував?першого разу ми пробачаємо тобі

          510.08.18, 06:29Відповідь на 2 від gatyla

          Якось донести до Уйла що в випадку смерті Олега будуть знищені - Медвечук і К. При чому буде це обставлено найпринизливішим для рашки чином.
          Потужна ідея.

            610.08.18, 06:29Відповідь на 3 від Мольфар

            Лікуватися не пробував?
            Спершу на собі доведи.

              710.08.18, 21:31Відповідь на 6 від Богдан Бо

              почитайте пост Османа. Йому і стосується поради полікуватися. Хоча як на мене таких вилікує тільки квіти. Наприклад залп з Гіацинту-Б.