хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Відзначаємо 27 років Незалежності України



У четвер, 9 серпня 2018року, о 18:00 год. у Львівському будинку вчених відбудеться зустріч з істориками та громадськістю Львівщини на тему: «27 років  Незалежності України: об’єднані щоб перемогти».

Метою зустрічі є обговорення основних державотворчих подій становлення незалежної України та роль громадськості в них, формування українського війська, національної свідомості, патріотизму і відповідальності за долю України.

Доповідачі:

Дєдик Олександр Георгійович - науковий співробітник Центру українських військових традицій та патріотичного виховання Науково – дослідного інституту українознавства МОН України.

Слободянюк Михайло Васильович – завідувач музею Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана П.Сагайдачного, кандидат історичних наук, доцент кафедри історії України та етнокомунікацій, Інститут гуманітарних та соціальних наук Національного університету «Львівська політехніка».

Баротов Тимур Хікматуллович – український військовий, морський офіцер, капітан II рангу запасу ВМС ЗС України, заступник голови Спілки офіцерів України в Севастополі, громадський діяч, журналіст.

Модератор: Фешовець Олег – доктор філософії, директор видавництва «Астролябія».

Місце проведення: м. Львів, вул. Листопадового Чину, 6 (Львівський будинок вчених).

Нагадуємо, що цикл зустрічей до Дня Незалежності України відбувається за ініціативи департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації.

1

Коментарі

19.08.18, 16:53

Доктор філософії — це кандидат наук (якихось).

    212.08.18, 16:40Відповідь на 1 від Nech sa paci

    Досить цікава була подія і розмова. Пробую описати.