Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Молодець, Усик - він справді Герой України без офіціозу!

Усик: відмовився від звання Героя України

Український боксер Олександр Усик відмовився від звання Героя України. Про це спортсмен заявив на прес-конференції в Києві.

ПОЗИЦІЯ. Боксер заявив, що не потребує ніяких регалій. За словами спортсмена, він цінує підтримку людей більше, ніж держнагороди, які “роздають будь-кому”.

“Після приїзду в Україну багато людей почало висловлювати думку, що мені дати, що забрати. Не треба мені нічого давати. Я вас прошу тільки про одне: не заважайте мені йти тією дорогою, якою веде мене Всевишній. Герой? Мені не потрібні ніякі зірки, якісь регалії. Визнання – це підтримка людей, а не зірки, які ви роздаєте будь-кому”, – сказав боксер.

ОФІЦІОЗ. З пропозицією присвоїти Усику звання Героя України виступив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. Приводом стала перемога боксера над росіянином Муратом Гассієвим у ніч з 21-го на 22 липня.

НАГАДАЄМО, що Олександр Усик, перемігши Гассієва, став абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі, об’єднавши всі чотири пояси – WBC, WBO, WBA і IBF. Також він став володарем трофея імені Мухаммеда Алі і першим в історії переможцем турніру Всесвітньої боксерської суперсерії.

https://uk.etcetera.media/usik-vidmovivsya-vid-zvannya-geroya-ukrayini.html

1

Коментарі

13.08.18, 06:31

Так ему никто и не давал это звание...

    23.08.18, 11:25

    Та й дійсно немає за що давати таке високе звання спортсмену! Воно і так уже принижене, бо куплене багатьма чудь не головами колгоспів...

      33.08.18, 12:27

      На колір та смак товариш не всяк.

        43.08.18, 21:26Відповідь на 1 від Юрий Васильев

        Так ему никто и не давал это звание...
        Ну як не знаєш - промовчи, а воно як москаль-москелем: все знає і про все базіка.

          53.08.18, 21:31Відповідь на 1 від Юрий Васильев

          Усик розумно не стає політичною особою, а тримається виключно як спортсмен, що патріот України.

            64.08.18, 07:47Відповідь на 4 від Богдан Бо

            Це ти не знаєш . Гройсман сказав, що буде клопотати перед президентом про надання звання героя, але більш нічого не вдіялось.