хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Олег Сенцов голодує більше 3-х тижнів!

04.06.18 12:10 Сенцов продовжує голодування: йому роблять внутрішньовенні ін'єкції, - російські тюремники
Незаконно засуджений у Росії український кінорежисер Олег Сенцов продовжує голодування під наглядом медиків.

Український кінорежисер Олег Сенцов продовжує голодування під наглядом медиків, повідомили "Интерфакс-Урал" в прес-службі УФСВП Росії по Ямало-Ненецькому автономному окрузі, передає Цензор.НЕТ.

"На сьогодні голодування триває. Він і надалі перебуває під наглядом медичних працівників. Поки його стан здоров'я не змінюється, все стабільно", - зазначив співрозмовник агентства, додавши також, що стан задовільний.

За словами співробітника прес-служби відомства, О.Сенцов отримує підтримувальну терапію - йому роблять внутрішньовенні ін'єкції.

Дивіться також на "Цензор.НЕТ": Кольченко, який оголосив голодування, перебуває в медчастині колонії, - правозахисник Щур. ФОТО

Нагадаємо, 16 травня 2018 року адвокат Сенцова повідомив, що його підзахисний 14 травня оголосив безстрокове голодування. У такий спосіб Олег Сенцов вимагає звільнити всіх українських політв'язнів, які перебувають у російських в'язницях.

Затриманий разом із Олегом Сенцовим Олександр Кольченко 31 травня оголосив голодування з вимогою звільнити Сенцова.

Ще один кримчанин Володимир Балух голодує з 19 березня.

До Сенцова також приєднався утримуваний в Россії колишній охоронець Дмитра Яроша Олександр Шумков.

Глобальна акція #SaveOlegSentsov на підтримку українських в'язнів Кремля 1-2 червня відбувалась 1-2 червня у понад 20 країнах світу. Зокрема, в Києві акція розпочалася з флешмобу. Активісти в "тюремних робах" із ланцюгами мовчки пройшлися Майданом, показуючи страждання українських політв'язнів.

Глобальна акція #SaveOlegSentsov на підтримку українських в'язнів Кремля 1-2 червня відбувалася в більш ніж 20 країнах світу. Зокрема, в Києві акція розпочалася з флешмобу - активісти в "тюремних робах" з ланцюгами мовчки пройшлися по Майдану, показуючи страждання українських політв'язнів.

https://ua.censor.net.ua/news/3069537/sentsov_prodovjuye_goloduvannya_yiomu_roblyat_vnutrishnovenni_inyektsiyi_rosiyiski_tyuremnyky

1

Коментарі