хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Приємна новина, а москалям в ніс - на!

Винищувачі Британії патрулюватимуть повітряний простір над Чорним морем
ВІВТОРОК, 1 ТРАВНЯ 2018, 11:03
Британські винищувачі Typhoon розпочинають участь у місії повітряної поліції НАТО над Чорним морем.

Про це повідомляє сайт  британських Королівських повітряних сил.

Під час церемонії на авіабазі Міхаїла Когалнічану на півдні Румунії провідні офіційні особи з НАТО надали акредитацію британським винищувачам на участь у місії з посилення авіаційної поліції над Чорним морем.

 

Британські винищувачі будуть працювати разом з румунськими ВПС, флот яких складається з винищувачів МіГ-21 та F-16.

"Такі місії зі спостереження за повітряним рухом гарантують, що ми зможемо швидко та ефективно боротися з будь-якою можливістю агресії чи загрозою для Альянсу або його членів", - сказав на церемонії посол Британії в Румунії Пол Бруммель.

Винищувачі НАТО в рамках місії повітряної поліції патрулюють небо над Румунією та Болгарією.

Нагадаємо, восени 2017 року багатонаціональна бригада НАТО, створена на території Румунії, досягла оперативної готовності.

5

Коментарі

12.05.18, 12:12

Ну гаразд. От вони літають. Трохи дражнять росіян і щось у них вивідують. Але якщо, не дай Боже, росіяни почнуть бомбити Україну, НАТО ж не почне збивати російські літаки й ракети? Єдине — якщо НАТО передасть (продасть) зброю нашій армії до початку широкомасштабного нападу.

    Гість: Be proud

    22.05.18, 14:38Відповідь на 1 від Nech sa paci

    Ну гаразд. От вони літають. Трохи дражнять росіян і щось у них вивідують. Але якщо, не дай Боже, росіяни почнуть бомбити Україну, НАТО ж не почне збивати російські літаки й ракети? Єдине — якщо НАТО передасть (продасть) зброю нашій армії до початку широкомасштабного нападу.
    Це "а якщо", і є одна з найбільших помилок людей, Ви що правда думаєте, що Вам повідомлять реальний стан справ? Повірте, якщо Великобританія вирішила, то там розраховано на кілька кроків вперед при будь-якому розкладі. І хто кого дратує тут вже питання. Абсолютно екіпірований мисливець з надсучасними можливостями не дражнить дикого ведмедя, а доглядає і в разі агресії приспить для того, щоб зробити укол ліки в попу.

      32.05.18, 16:20Відповідь на 2 від Гість: Be proud

      Літає скоріш за все для захисту країн НАТО, в т. ч. для розвідки. Якщо вони попутно підкажуть Україні, що росіяни десь підтягуються до лінії фронту, це, звичайно, буде плюс.

        Гість: Be proud

        42.05.18, 17:28Відповідь на 3 від Nech sa paci

        Літає скоріш за все для захисту країн НАТО, в т. ч. для розвідки. Якщо вони попутно підкажуть Україні, що росіяни десь підтягуються до лінії фронту, це, звичайно, буде плюс.Вже давно не мало таких плюсів.
        Ось лише один випадок який було дозволено оповістити цивільне населення за допомогою ЗМІ https://www.youtube.com/watch?v=E4ifGx8e1J4 , а скільки і як робиться нам не знати, та й непотрібно, адже ми знаємо хто тримає своє слово, а хто підло б'є в спину, навіть після обіцянок при роззброєнні нашої країни як ядерної держави.

          52.05.18, 21:24Відповідь на 4 від Гість: Be proud

          Хороша річ: https://www.youtube.com/watch?v=1FqYDgj87Nw

            62.05.18, 21:53Відповідь на 1 від Nech sa paci

            Я не збираюсь міняти ваш світогляд, але він доволі спецефічний, тому що ви все ускладнюєте, де все доволі просто. В РФ з'явився ще один ворог, що і демонструють ці польоти, яких дотепер не було. Це і головне для нас в Україні.

              72.05.18, 22:20Відповідь на 6 від Богдан Бо

              РФ і НАТО й раніше друзями назвати було важко. Вони постійно тузалися десь на території третіх країн (боротьба за ресурси і сфери впливу), поки не дійшли до нашої. Росія стала для нас ворогом, але від Заходу я не очікую великої допомоги. Хіба що маленької.

              Я теж не збираюся міняти Ваш світогляд, але мені дивно читати дуже провладні Ваші дописи у блозі.

                82.05.18, 23:04Відповідь на 7 від Nech sa paci

                А чому ви дивуєтесь? Це моя влада, яка виконує мої побажання! Вона робить те, на що я свого часу сподівався від Ющенка і Тимошенко, але тоді все сталося інакше і вони не виконали того, що нарешті робиться зараз! Мені подобається і я підтримую цю владу, а стане діяти інакше - перестану.

                  92.05.18, 23:44Відповідь на 8 від Богдан Бо

                  Я помітно інакшого хотів від цієї влади (за яку навіть проголосував без малого 4 роки тому), але не дуже й чекав від неї того, чого хотів. Ми (в середньому по палаті під назвою Україна), мабуть, іще не заслужили (не заробили) на кращу владу. Добре, що є хоч така формально своя, а не іноземна.

                    102.05.18, 23:54Відповідь на 8 від Богдан Бо

                    Тому я не "зрадофіл", але й не "порохобот".

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна