хочу сюди!
 

Маша

44 роки, терези, познайомиться з хлопцем у віці 42-53 років

АТО переходить в ООС, а гібридна війна продовжується




14.04.18 09:50 Початок операції Об'єднаних сил замість АТО не відкидає точкових антитерористичних операцій, - Турчинов. ВIДЕО
Заміна антитерористичної операції на Донбасі на операцію Об'єднаних сил не відкидає проведення точкових антитерористичних операцій.

Як інформує Цензор.НЕТ, про це заявив секретар РНБО України Олександр Турчинов в інтерв'ю телеканалу "UA: Перший".

"Після того, як Оперативний об'єднаний штаб почне працювати замість АТО, коли замість АТО вже буде військова операція. Нарешті, ми говоритимемо, що АТО виконала свої завдання. Хоча я не відкидаю, що антитерористичні операції проводитимуться в тому чи іншому регіоні, але вони проводитимутьсяся точково, тобто так, як вони і мусять проводитися відповідно до законодавства і за логікою закону. Війна - це справа рук військових, і ми чітко ставимо на свої місця всі елементи цього потужного, фактично створеного з нуля сектора безпеки та оборони", - сказав Турчинов

2

Коментарі

119.04.18, 16:54

Щодо АТО, саме зараз стрічка новин нашого порталу повідомляє що: "СБУ рассекретила письма Януковичу с предупреждениями о российской угрозе"
https://comments.ua/politics/617993-sbu-rassekretila-pisma-yanukovichu.html

Але наш "трижди несудимий та всенародно обраний" (А то ми не бачили, як його "обирали"?), внаслідок власної тупості, не збагнув розмір загрози, що йде з Москви, тим більше що московські руки його в президентське креселко і посадили, мабуть для того щоб зручніше було загарбати Україну.

А яких "кадрів" насаджав "Ялинкович" по всіх керівних посадах країни?! Здається керувались тоді виключно дрома параметрами - прибланенність та москвофільство

Найгірше те, що

    219.04.18, 17:06Відповідь на 1 від Леонід

    Пробачте, сбойнув системнік - тут у мене не електромережа, а суцільне горе!

    ...Здається керувались тоді виключно двома параметрами - прибланенність та москвофільство

    Найгірше те, що "кадри Януковича" і досі позалишались при владних посадах і своєю "гнучкою гібрідністю" шкодять Україні, де тільки можливо, кожен на своєму рабочому місці!

    Пора вже, керуючись законами війни, прибирати цю 5-ту колону геть. Якщо не на ліхтарі, то принаймні подалі від керівних посад!!!