хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

В Україні "злодії в законі" - не авторитет

Розпочалася оперативно-профілактична операція «Мігрант»
Міністерство внутрішніх справ України, опубліковано 10 лютого 2018 року о 16:29

Розпочалася оперативно-профілактична операція «Мігрант». Наказ про проведення операції був підписаний Міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим. Це буде спільне відпрацювання Національної поліції, Державної прикордонної служби та Державної міграційної служби. Про це повідомив перший заступник Голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін сьогодні, 10 лютого, на робочій нараді з оперативними підрозділами.

В’ячеслав Аброськін зазначив, що метою загальнодержавних профілактичних заходів є виявлення іноземців, які своїми діями впливають на криміногенну ситуацію в країні.

Він підкреслив, що оцінка результатів роботи будь-якого регіону буде проводитися виключно за результатами видворення або припинення злочинів особами, які прибувають в Україну з метою організації протиправної діяльності. Відтак зловмисники повинні бути видворені з країни, навіть якщо вони не беруть безпосередньо участь в реалізації самого злочину.

«Це лідери злочинних груп, «злодії в законі». Така категорія громадян повинна бути під нашим пильним контролем. Необхідно відстежувати їх діяльність з моменту прибуття на територію країни. Оперативні підрозділи мають володіти інформацією ще на етапі підготовки до скоєння злочину та оперативно затримувати зловмисників», - підкреслив В’ячеслав Аброськін.

Він зазначив, що такі заходи сприятимуть зменшенню негативного впливу етнічної злочинності на криміногенну ситуацію в регіоні та державі загалом.


3

Коментарі

111.02.18, 10:44

Аваков вирішив боротись із злочинністю ? ...

Ох, неспроста це...

    Гість: Сети

    211.02.18, 12:01Відповідь на 1 від doktor_khaos

    так він сам злочинець

      312.02.18, 18:29Відповідь на 2 від Гість: Сети

      так він сам злочинець
      Як для поляків Бандера злочинець, так для злочинців - Аваков