хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Полтавські податківці запасаються... памперсами

У Податковій інспекції Полтави ввели кілька антикризових заходів. Зокрема, наказали економити електроенергію. „Наприклад, як ідеш на обід, треба виключати комп’ютер, — розповіла працівниця інспекції, яка не хоче називатися (боїться, що звільнять). — У коридорах повикручували лампочки, тепер там темно. Зарплату дали тільки частково. Чи буде решта, ніхто не знає. Це все ще можна зрозуміти. Але з метою економії позакривали всі туалети. Сказали, якщо комусь дуже треба, ідіть на перший поверх у податкову міліцію. А там не пускають. Кажуть: якщо всі 500 працівників інспекції до них будуть ходити, то що це буде?” Поруч із податковою є підземний перехід із платним туалетом. Але в робочий час виходити з інспекції заборонено.

„Мабуть, треба памперси купувати”, — сміється жінка... Проте, в прес-службі податкової інспекції сказали, що туалети відкриті: у понеділок на всіх поверхах, крім першого, убиральні були доступні.

"Новини Полтавщини".
11

Коментарі

Гість: Жора

14.02.09, 11:07

И правильно делают ...

    24.02.09, 11:17

    Генераторы пусть купят, да крутят ногами педальки А компьютеры вообще не нужны - испокон веков собирали податки и без них

      анонім

      34.02.09, 11:24

        Гість: valentino

        49.02.09, 21:08

        во Львове тоже зарплату виплатили наполовину, прийдетса забирать у налогоплательщиков