хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

У Москві зростають неонацистські настрої

Кількість злочинів націоналістичної спрямованості в Москві в 2008 році, порівняно з даними за 2007 рік, збільшилася на 30% й становила 95 нападів.

Як передає власний кореспондент УНІАН у РФ, про це повідомив сьогодні журналістам начальник ГУВС Москви Володимир ПРОНІН.

«Кількість нападів на громадян неслов`янської зовнішності в 2008 році становила 95 нападів, у ході яких було скоєно 47 вбивств і 46 випадків завдання тяжкої шкоди здоров`ю», - сказав він.

За словами В.ПРОНІНА, минулого року міліція припинила діяльність п`яти груп нацистської спрямованості, було порушено 58 кримінальних справ, із яких 52 розслідувано й передано до суду.

«Всі підозрювані є студентами коледжів та інститутів віком від 15 до 21 року», - сказав В.ПРОНІН.

Він зазначив, що з початку 2009 року вже скоєно 16 нападів на громадян неслов`янської зовнішності. Всі вони розкриті, а також затримано чотири групи праворадикалів, яких підозрюють у майже півсотні злочинів.

Начальник ГУВС Москви також повідомив, що з жовтня минулого року в російській столиці сталося 12 вибухів і спроб здійснення вибухів. Усі вони розкриті в ході спільних оперативних дій кількох силових відомств.

"Майдан"

16

Коментарі

122.01.09, 13:40

А что мне про это думать?

    222.01.09, 13:42

    У нас також повно таких ..., сподіваймося на те, що врешті решт молодь знайде хоч якусь гуманність

      322.01.09, 13:46

      Прикол в тому що влада в росії є автором цих настроїв, починаючи як навіть на безобідній темі футболу (коментатор їхній ) і закінчуючи передвиборними роликами Лужкова, де прямий наїзд на всіх хто не володіє російською і не славянин. Влада там методично провакує настрої щоб (я вже це казав),як почнуться воєнні дії з нами всі там без вийнятку кричали "ура.."

        422.01.09, 13:53Відповідь на 2 від Сорон

        У нас також повно таких ..., сподіваймося на те, що врешті решт молодь знайде хоч якусь гуманністьНезгоден, у нас конфлікт на ментально - культурному а не расовому грунті, роздули схід vs захід і паримось, а ось там з грузинами, китайцями... живем нормально без наїздів з досить високим ступинем толерантності.

          Гість: Nicks

          522.01.09, 13:58

          Наверно они выгодны определённым политическим структурам...
          Акции их заказные - это уже давно не новость.
          Хотя, есть и просто припизденные скины,
          которые внатуре "за идею" хуйнёй страдают.

            622.01.09, 14:16Відповідь на 4 від ДімкаLvivsky

            Незгоден, у нас конфлікт на ментально - культурному а не расовому грунті, роздули схід vs захід і паримось, а ось там з грузинами, китайцями... живем нормально без наїздів з досить високим ступинем толерантності.Ну... не зовсім так.
            1. Різниця у кількості населення (Київ - Москва). Різниця кількості населення обусловлює різницю кількості злочинів. На расовому грунті у нас також вистачає злоумистників
            2. Толерантність у нас і толерантність у сусідньої країни це речі які навряд можна зрівнювати.
            3. Якщо казати про політику нашого сусіда, по-перше це країна, яка диктує світову політику, географічно є найбільшою країною у світі, це дуже потужний механізм, тому влада повинна не допустити такої "демократії", як, наприклад, в Україні. Звідси витікає характер внутрішньої политики.

              анонім

              722.01.09, 14:24

              а при чём тут Украина?

                анонім

                822.01.09, 14:34Відповідь на 4 від ДімкаLvivsky

                У нас також повно таких ..., сподіваймося на те, що врешті решт молодь знайде хоч якусь гуманністьНезгоден, у нас конфлікт на ментально - культурному а не расовому грунті, роздули схід vs захід і паримось, а ось там з грузинами, китайцями... живем нормально без наїздів з досить високим ступинем толерантності. в них слов'янської крові процентів зо два, тому якщо не скраплювати різні народи слов'яно-руссскім нацизмом - все посипиться...

                  922.01.09, 16:52Відповідь на 8 від анонім

                  У нас також повно таких ..., сподіваймося на те, що врешті решт молодь знайде хоч якусь гуманністьНезгоден, у нас конфлікт на ментально - культурному а не расовому грунті, роздули схід vs захід і паримось, а ось там з грузинами, китайцями... живем нормально без наїздів з досить високим ступинем толерантності. в них слов'янської крові процентів зо два, тому якщо не скраплювати різні народи слов'яно-руссскім нацизмом - все посипиться... Якраз приклад з чечнею, вони ще покричать хай трохи про "чурок" і почнеться мочилово в дагестані

                    1022.01.09, 17:04Відповідь на 6 від Сорон

                    Демократія ще не означає толерантність, і диктатура не обовязково фашизм. Їхній фашизм - це внутрішній "продукт" в експортній упаковці, їм вигідно щоб пострадянські країни обурювалисть по цьому поводу і вигідно щоб свої громадяни були у підігрітому стані, тоді спроби економічно-політичного впливу елементарно перейдуть в воєнний з оправданням що місцевих росіян в пострадянських країнах (особливо в нас) нешанують й "ущімляють". Операція по захопленю Крима в них точно розробляється давно, і Лужков що туда заглядував зовсім не випадковість.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна