хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

23 серпня - День Прапора України



День прапора відзначають і на гарячому Донбасі. Без зайвого пафосу на передових позиціях, у прифронтових містах і селищах Донеччини та Луганщини замайоріли жовто-блакитні стяги.


Від початку війни на Сході державний прапор став символом вільних від ворога територій. Тож на позиціях українських армійців жовто-блакитні кольори усюди – від малесеньких бантиків до величезних полотнищ.

Читайте також: Рекордно довгий прапор України з петриківським розписом створили у Дніпрі

Просто перед носом у ворога також повісили український стяг. Зробив це 22-річний військовослужбовець, який воює з початку конфлікту.

Після сильного обстрілу, коли ми сюди заїхали, хлопці запропонували повісити прапор. Показати, що ми тут є,
– розповів боєць ЗСУ Влад.

На передовій святкувати немає часу. День Прапора відзначають у прифронтових містах. У Костянтинівці місцеві активісти влаштували автопробіг і в центральній площі роздавали перехожим прапорці. Щоправда, не всім це подобалося. А у Торецьку люди живуть у безпосередній близькості до боїв. Тож свідомість від російської пропаганди очищується значно швидше. Тут зробили і концерт, і прикрасили місто великими державними прапорами.


http://24tv.ua/ukrayina_tag1119?utm_source=seocopy
4

Коментарі

124.08.17, 12:45

    224.08.17, 15:24

    Я трохі непобився у Донецьку за українській прапор-надали мені українській прапор та герб які на піджак чипляються-якраз 8 травня, зібралися біля цирку у Донецьку, у мене день народження і їдемо до товарища-шашликі смажити-у маршрутці одін ВАТНІК почав мене питати що то у тебе-кажу прапор Україні щось побухтів та побачив що я не сам замовк-

      328.08.17, 11:52Відповідь на 2 від Gogilo

      Все буде добре, але не одразу.

        428.08.17, 12:22Відповідь на 3 від Богдан Бо

        просто такого випадку неповинно бути і все а так звісно усе буде добре