хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Збагачувальну фабрику «Червоноградська» повернули державі

Прокуратура повернула у державну власність збагачувальну фабрику в Червонограді



Приватизацію Червоноградської збагачувальної фабрики визнали незаконною
Приватизацію Центральної збагачувальної фабрики «Червоноградська» визнали незаконною, майновий комплекс вартістю близько 300 млн грн повернуть у власність держави. Апеляційний господарський суд Львівської області у вівторок, 21 березня, залишив у силі відповідне рішення Господарського суду Львівської області, прийняте у 2016 році. Про це повідомили у прокуратурі Львівської області.

Як відомо, в липні 2016 року Господарський суд Львівської області задовольнив позов, поданий заступником прокурора Львівської області в інтересах держави до Регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській області та ПАТ «Львівська вугільна компанія» про скасування рішень щодо приватизації майна та його оцінку.

«На даний час, накази регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській області, видані у 2007 та 2008 роках щодо приватизації цілісного майнового комплексу держпідприємства «Центральна збагачувальна фабрика «Червоноградська», створення ВАТ «Львівська вугільна компанія» у процесі його приватизації та про оцінку майна вказаного держпідприємства скасовано. Рішення господарського суду Львівської області набрало законної сили», – зазначено у повідомленні прокуратури.

За даними видання «Наші гроші. Львів», після приватизації Центральної збагачувальної фабрики «Червоноградська» у 2008 році у створеному ВАТ «Львівська вугільна компанія» держава отримала 37,58% акцій, а основний пакет акцій понад 62% належав орендарю ЗАТ «Львівсистеменерго». У 2009 році акції ЗАТ «Львівсистеменерго» були розділені між трьома фірмами. Відтак приватними акціонерами «Львівської вугільної компанії» стали ТОВ «Вантажно-транспортне управління», ТОВ «Іфорас» і «АСП Трейд Груп». Усі вони до 2016 року були зареєстровані в окупованому бойовиками Луганську і відносилися до сфери впливу нардепа від «Опозиційного блоку», екс-міністра соцполітики Наталії Королевської.

http://zaxid.net/news/showNews.do?prokuratura_povernula_u_derzhavnu_vlasnist_zbagachuvalnu_fabriku_v_chervonogradi&objectId=1421171

2

Коментарі