хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Союзу держав Балто-Чорноморського регіону бути!

Парубій виступив з ініціативою створення Балто-Чорноморського союзу



Голова Верховної Ради України Андрій Парубій наступного тижня візьме участь у роботі тристоронньої Парламентської Асамблеї Україна-Польща-Литва. Про це він повідомив в інтерв’ю телеканалу «Рада» у п’ятницю, 24 березня.

Парубій зазначив, що під час зустрічей «обговорюватимуться питання міжнародної політики, виклики і глобальні загрози, які є в світі, співпраця з Польщею і Литвою, які мають чудовий майданчик безпекової співпраці через наш спільний військовий підрозділ імені князя Острозького, але, в першу чергу, - російська агресія та її засудження буде в нашому обговоренні».

Голова Верховної Ради повідомив, що має намір запропонувати ідею, щоб парламенти країн Асамблеї – Польщі, Литви, України, звернулись з ініціативою до парламентів інших країн Балто-Чорноморського регіону, Європи і до США, щодо загрози Російської Федерації та путінського режиму і нагадати їм, що таке російська загроза і які вона може мати наслідки для всього цивілізованого світу. Таке звернення парламентів, на думку Парубія, було б важливим кроком, який продемонструє солідарність сусідів під час війни проти російської агресії.

«Я приділяю цій Асамблеї особливу увагу, оскільки вона є чудовим майданчиком для тієї ідеї, яку я виношую багато років: про створення в тому чи іншому форматі Балто-Чорноморського союзу, який би міг об’єднати країни Балто-Чорноморського регіону. Це є, звичайно, країни Балтії, Польща, Румунія, це може бути Грузія, ці сім держав, які знаходяться на межі з Росією, які добре розуміють та добре знають, яка небезпека є від путінського режиму і теперішньої Російської Федерації», - сказав Андрій Парубій.

Голова Парламенту підкреслив, що бачить великий потенціал у співпраці в рамках тристоронньої Асамблеї: транзитний, економічний і оборонний. За його словами, Асамблея є майданчиком для обговорення зазначених ідей і для підготовки нового майданчика, який міг би стати формальним оформленням союзу держав Балто-Чорноморського регіону.

Роман Ганкевич, 25.03.2017

16

Коментарі

Гість: сонный

125.03.17, 17:10

    225.03.17, 17:35

    Гарна ідея!

      325.03.17, 18:46Відповідь на 2 від Андрій1961

      І я так думаю, тому і поширюю! Гітлера перемогла Антигітлерівська коаліція! Не Радянський Союз.

        425.03.17, 20:36

        Чавити мокшу

          525.03.17, 21:25Відповідь на 3 від Богдан Бо

          І я так думаю, тому і поширюю! Гітлера перемогла Антигітлерівська коаліція! Не Радянський Союз.Саме так!

            626.03.17, 17:12

            Мрії, мрії...

              727.03.17, 12:59

              его дано надо было организовать, а вот союзу бы американцы давно дали бы оружие

                830.03.17, 17:37

                З 1991 року про це чую.
                Давно треба.