хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Є Бог на Світі !!!

Коли почув звістку про падіння літака МО РФ, що летів в Сирію з артистами святкувати Новий рік на базі РФ, то перед очима постала світлина з тим смертельно пораненим хлопчиком з Алепо, який казав, що я все про вас Богу розкажу. Розказав і Бог справедливо покарав: замість розваг, нагород, веселощів на кістках і руїнах Алепо - труни додому. Є Бог на Світі - є! І Він карає справедливо!



Ансамбль Александрова на Ту-154 летів виступати в Алеппо

Неділя, 25 грудня 2016

Ансамбль пісні і танцю імені Александрова, учасники якого перебували на борту літака Ту-154, що розбився в Чорному морі, збирався виступити в Алеппо, зайнятому сирійськими військами в грудні.

Раніше в Міноборони РФ повідомляли, що ансамбль мав виступити з концертом на честь Нового року перед російськими військовими на авіабазі Хмеймім у Сирії.

"Нова газета" також повідомляє, що 22 грудня в Алеппо перекинули батальйон військової поліції, сформований з уродженців Чечні. Одне з завдань батальйону поліції полягало в тому, щоб підготувати майданчик і забезпечити безпеку проведення концерту ансамблю Александрова для російських військовослужбовців.

Те, що ансамбль прямував до Алеппо, побічно підтвердив у своїй заяві і президент Сирії Башар Асад.

"З величезним сумом ми отримали звістку про катастрофу російського літака Ту-154, на борту якого перебували наші дорогі друзі, які хотіли розділити з нами і жителями Алеппо радість перемоги і свят", - наводить текст заяви Асада РИА Новости з посиланням на агентство SANA.

Як повідомляє російський пропагандистський канал "Life" з посиланням на артистів з різних груп ансамблю ім.Александрова, їм заборонили розмовляти з пресою. Зазначається, що членів музичного колективу інформують по телефону про заборону інтерв'ю без попереднього узгодження з адміністрацією.

Як відомо, літак Міноборони РФ зник з радарів вранці в неділю незадовго після вильоту з Сочі. На борту перебували 92 осіб, у т.ч. журналісти телеканалів "Первый", "НТВ" та "Звезда". Також на борту були артисти ансамбля пісні і танцю імені Александрова. Окрім них у літаку також перебувала виконавчий директор фонду "Справедлива допомога" Єлизавета Глінка, відома як Доктор Ліза, відома своїми запереченнями присутності російських військ на Донбасі.

За фактом падіння Ту-154 порушено кримінальну справу.

"Інтерфакс" з посиланням на джерела в екстрених службах повідомив, що комісія з розслідування причин катастрофи Ту-154 Міноборони РФ під Сочі схиляється до версії технічної несправності в якості основної причини аварії.

Як повідомляє РБК, президент РФ Володимир Путін підписав указ про оголошення 26 грудня жалоби в зв'язку з катастрофою Ту-154. Згідно з указом, уряд та регіональна влада мають вжити заходів для надання допомоги сім'ям загиблих, приспустити всі держпрапори на адмінбудівлях, культурні установи і телерадіокомпанії мають скасувати усі розважальні заходи і передачі.

http://www.pravda.com.ua/news/2016/12/25/7130893/



Асад подякував Путіну за захоплення Алеппо

Субота, 24 грудня 2016

Президент Сирії Башар аль-Асад подякував президенту Росії Володимиру Путіну за те, що він був "партнером" у захопленні Алеппо у повстанців.

Про це з посиланням на заяву адміністрації президента Сирії пише Reuters.

Двоє лідерів телефоном обговорювали подальшу долю Сирії після майже 6 років війни. В ході розмови Асад подякував Путіну і заявив, що захоплення Алеппо відкриває двері для політичного процесу.

Як повідомлялося, друге за величиною місто Сирії Алеппо повністю повернулося під контроль уряду. Повернення контролю над Алеппо є найбільшою перемогою сирійського уряду за весь шестирічний період війни. Алеппо було поділене між силами уряду і повстанцями з 2012 року.

http://www.pravda.com.ua/news/2016/12/24/7130818/
10

Коментарі

125.12.16, 20:54

Не маю ні краплини співчуття, а навпаки вдячний Богу, що карає злочинців. Хтось скаже: а до чого тут артисти? А мале дитинча було в чомусь винне? За що його росіяни вбили? Дуже і дуже промовиста катастрофа, яка провіщає і для всієї Російської Федерації катастрофу.
Хто посіє вітер - пожне бурю, а хто посіє бурю - тому жати вже не доведеться.

    226.12.16, 11:37

    Мені їх жалько. Намагаюся стримувати свої негативні емоції та інші негативні бажання.

    Ненавидіти й проклинати тих, кого записав у вороги, дуже легко. Убивати, мабуть, важче, а от ненавидіти і зловтішатися насправді легко. Сидиш такий і потираєш рученята перед монітором: десь у Росії пасажирський поїзд зійшов із рейок — "так їм і треба, раділи ж кримнашу — от і получайте гади фашисти!"

      326.12.16, 11:43

      Варто не забувати, що за кожною смертю стоїть горе рідних і близьких. Навіть якщо тобі їх не так жалько, як когось іншого.

      Коли вбили Моторолу, я міг зрозуміти радість співвітчизників. Мені його було не жаль, хоч і не радів особливо, просто констатував: "сам дурень винен". Було тільки жалько в тому сенсі, що це біологічне тіло разом із душею могло б собі жити десь у РФ і нікого не вбивати. Пив би пивасік вечорами і спав би з тьолочками. Але мудак поліз до нас. Іще кажуть, що й полонених убивав.

      А ось музиканти, навіть якщо в їхніх головах якась ідеологічна каша, не стріляли в нас. Тому їх усе-таки жаль, хоч і не так, як когось іншого.

        426.12.16, 11:53

        Щодо хлопчика в Алеппо — його жалькіше, ніж тих військових музикантів. Хоча б тому, що він іще не встиг пожити. І Росія даремно бере в цьому участь у такій формі. Російські пропагандони критикували нашу армію за те, що від неї гинуть мирні люди. Воно-то так, але порівняно з нашими росіяни виглядають куди гірше. Мабуть, їм іще й "чужих чурок і хачєй" не жалько.

          526.12.16, 12:02

          Але додам, що проти Асада воюють принаймні наполовину такі ж самі мудаки, як і Асад. А то й гірше. Фронт Ан-Нусра (чи як вони там називаються?) — це філія Аль-Каїди, майже ІДІЛ по суті. Читав, що у школах і шпиталях (або біля них) деякі угрупування влаштовують свої штаби й казарми. А потім знімають на відео, як "каратєлі" Асада вбивають мирних громадян. Історію конкретного хлопчика з фотографії бажано перевірити — можливо, це пропагандонська брехня типу розіп’ятого слов’янського хлопчика.

          Мабуть, там є якісь демократи в опозиції, але вони загубилися серед радикалів. Є ще курдські сили, які, мабуть, відносно притомні, але теж не гуманісти.

            626.12.16, 12:03

            Для місцевих, мабуть, головне — аби ця бійня закінчилася скоріше. Аби хтось уже переміг чи було домовлено про тривале перемир’я. У якомусь сенсі більшості людей краще жити під якимсь одним мудаком, ніж під обстрілами між двома-трьома мудаками.

              726.12.16, 17:21

              Слова сирійського хлопчика пророчі! Бог є! Смерть кацапам!

                826.12.16, 23:06Відповідь на 3 від Nech sa paci

                Дарниця, музиканти СТРІЛЯЛИ!

                  927.12.16, 16:06

                  Мене ще з часів Афганістану дивувало: нащо? За що гинуть люди? Наші і не наші - за що? Чого росіяни поперлися в ту Сирію? До нас в Крим і Донбас чого полізли? Свої порядки наводити в чужій господі? Смерть і тільки смерть цій наволочі, якщо вони в чужі домівки смерть несуть. І в Афгані, і в Сирії, і в Україні мають право самим наводити порядки, або навіть мати внутрішні конфлікти - це їх суверенне право! Смерть московським окупантам!

                    1027.12.16, 19:43Відповідь на 8 від Сніза

                    У якомусь узагальненому смислі стріляли? Типу пропаганда і т. д.?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна