Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

Від кожного з нас залежить правильний вибір!

Україну ошелешило оприлюднення майнових декларацій чиновників, котрі без докору сумління показували свої статки знедоленому населенню країни. Але якщо чесно, то кожен українець в глибині душі знав, та й не в глибині душі, а реально відав, що українські депутати достатньо багаті люди, що вони не надто піклуються про громадян держави, а лише  турбуються про власні прибутки. Тому вони і йдуть у владу, щоб приймати закони, які будуть забезпечувати їхні ж інтереси.

Але є одне дошкульне місце у наших обранців – вони не можуть домовитися поміж собою, бо належать до різних кланів. Крім того, вони просто скупі і жадібні, не можуть поділитися з іншими. І от коли вони не можуть поділитися між собою, вони кличуть народ! Розпочинаються вибори.

                                      

Під час передвиборчої кампанії кандидати в депутати перетворюються на «добрих» дядечок і тітоньок, котрі навперебій підлещуються до виборців, різними способами задобрюють їх, пропонують безкоштовні послуги, продовольчі пакуночки, а то й ходять попід хатами і просять, щоб проголосували за них, не гребують і грошовим підкупом.

Так от, до чого ми ведемо. Виявляється в Україні знову оголошено чергові вибори! І відбудуться вони до новостворених об’єднаних територіальних громад 11 грудня на 41 дільниці, а 18 грудня у 143 виборчих округах.

Тому кожному українцю потрібно відповідально підійти до голосування. Адже зараз вирішується доля України – внаслідок адміністративної реформи місцеві органи самоврядування отримають прямі інструменти керування ресурсами і територією, а також бюджетні кошти. Тому що, відповідно Закону України «Про місцеві органи самоврядування в Україні», місцеві ради самі вирішуватимуть куди і на що витратити гроші, у що їх вкласти, яку галузь місцевої економіки забезпечити в першу чергу.

Отож, кожному виборцю потрібно вибирати достойних людей, людей, котрі дбають про громаду, живуть її інтересами, розвивають свій рідний край та задовольняють високу якість життя виборців.

Нагадаємо, що на Тернопільщині у грудні 2016 року голосуватимуть мешканці 10 округів. 11 грудня обиратимуть мера міста Борщів та депутатів до Борщівської міської об’єднаної територіальної громади. А 18 грудня вибори відбудуться у Більче-Золотецькій сільській об’єднаній територіальній громаді Борщівського району, Трибухівській сільській об’єднаній територіальній громади Бучацького району, Гримайлівській селищній об’єднаній територіальній громаді Гусятинського району, Коцюбинській сільській об’єднаній територіальній громаді Гусятинського району, Вишнівецькій селищній об’єднаній територіальній громаді Збаразького району, Чернихівецькій сільській об’єднанні територіальній громаді Збаразького району, Залозецькій селищній об’єднаній територіальній громаді Зборівського району, Борсуківській сільській об’єднаній територіальній громаді Лановецького району та Великодедеркальській сільській об’єднаній територіальній громаді Шумського району.

http://patriot.te.ua/pres-tsentr/novyny/127-ppravylnyi-vybir-zalezhyt-vid-kozhnoho-z-nas

1

Коментарі

15.11.16, 11:39

Те про що йдеться слід розглядати не інакше як форму виявлення "постмосковського синдрому" українського етносу.
2 покоління етнічних маргіналів мають відійти у засвіти щоб їх онуки змогли розбудувати вільну, суверенну, соборну державу Україна. У ній владу незможуть здобути ні єнакієвські рецидивісти ні вінницькі бариги! Єдиним легітимним суб"єктом влади в Україні є українці!!!