хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Катюзі по-заслузі: в Донецьку знищено Моторолу



Якби не одна особиста подія, то я б просто оминув і не став згадувати про загибель у Донецьку одного з найпідліших ворогів України на Донбасі, який, будучи етнічним росіянином, засобами війни запроваджував "русский мир" в Україні, зокрема на її сході. Так, мова йде про знищення бойовика Мотороли, але тепер реально, а не як всі фейкові повідомлення перед тим в Інтернеті. Просто так сталося, що ця подія відбулась саме пізно ввечері 15 жовтня, а саме в цей день я маю особисту традицію відзначати пошанування пам'яті Степана Бандери, який загинув у цей же день 57-м років тому від руки агента КДБ Сташинського. На противагу Моторолі у Степана Бандери не було охоронця і був він без зброї, як і немає жодних свідчень, щоб особисто сам Степан Бандера будь-кого вбивав чи замордував.
Для мене просто несподівано виникла своєрідна колізія зі протиставлення Людини Чину і підлого загарбника-ката. В жодній статті чи іншій публікації авторства Степана Бандери або спогадів про нього я не знайшов жодної його агресивної думки і навіть натяку на загарбання територій інших країн - жодної! Ця благородна людина всі свої помисли і саме життя присвятила виключно визволенню своєї страждальної Батьківщині - України. Присвятила героїчній боротьбі за її звільнення від польського і московського поневолення задля встановлення Самостійної Соборної Української Держави. Як і задля звільнення всього українського народу від ярма неволі та пригнічення. Степан Бандера був найперше людиною світлої ідеї Визволення, хоча в тому процесі боротьби він змушений був приймати жорстокі рішення як керівник Організації Українських Націоналістів. І ось маємо начебто таке ж насильницьке вбивство людини, якби цього ката Моторолу можна було називати "людиною", але насправді це нікчемна істота, яка, прийшовши в чужу господу-країну, почала там вчиняти розбій оружною і осоружною рукою окупанта, страшного ката і злочинця. Ніхто навіть серед російських військових не висловлював захоплення від особистості Мотороли, бо ніякий це не воїн, а мерзотник, що вихвалявся такими "героїчними вчинками", як особисто ним вбитими аж 15-ть полонених українських воїнів. Тільки над беззбройними полоненими виявляв Моторола свою силу і значимість, а в боях був значно обережнішим, тому і залишався цілим тривалий час. Власне як жорстокий і кривавий кат Моторола набув значного поголосу, отже виділявся посеред інших сепаратиських "передовиків"-злочинців, але не більше. Водночас значимою військовою фігурою Моторола ніколи не був, тому жодним чином тут не мало місце діяльність фахівців українського спецназу. Не та особа, щоб вони нею займались. Як в таких випадках кажуть специ: "Ми, звичайно, за чистоту, але прибирати лайно з пляжу не для нас". Зате місцеві сили опору окупантам, яких умовно називають "партизанами Донбасу" - могли і, я певен, провели показову і дуже доречну спецоперацію щодо знищення ката Мотороли, за що їм щира вдячність від всіх нас і моя особисто. Поясню детальніше чому так.
Відверто кажучи, мене досить злостило і пригнічувало те замовчування щодо відзначення дати загибелі Провідника Степана Бандери цьогоріч і в цілому по Україні, і у нас у Львові - зокрема. З одного боку я дуже не хочу бачити фальшивих, отих добровільно-примусових і  показових пошанувань суто на публіку чи так для годиться, як за "Совка"-СРСР, але з іншого боку коли зовсім нічого і ти сам один з єдиною лампадкою стоїш коло пам'ятника Степану Бандері у Львові - стає дещо прикро і сумно. Не мав я настрою зовсім, коли повернувся ввечері 15-го жовтня додому, аж тут така несподівана новина: підірвали в ліфті Моторолу! Кращого пошанування Степана Бандери я не уявляю, аніж такого, що його влаштували донеччани з сил опору. Бо я твердо знаю, що для Провідника було завжди краще нехай одна-єдина справа з конкретним результатом, аніж багато-багато величних патріотичних слів і жодного результату. Я більше ніж певен, що з свого постаменту Степан Бандера нам всім каже наступне: - Мене вихваляти не треба! Краще зробіть те, чого б я мріяв досягти! Тоді я буду щасливий!
Що ще одним катом України стало менше - це найкращий дар в пам'ять пошанування дня загибелі незламного Провідника ОУН Степана Бандери.
Слава Україні!  Героям слава!

Богдан Гордасевич

Післямова: Мене поправляють, що знищення Мотороли відбулося не 15-го, а 16-го жовтня. Перепрошую, але хіба це головне? Я ж написав про інше. Як і зумисно не згадую як звали Моторолу насправді - то зайве.
Щодо інсценізаці, то мені сподобався один комент такого змісту, що то навіть було б добре і якщо б в Мотороли було хоч і 10-ть життів, то це означає тільки мати задоволення вбити його всі 10 раз. Погоджуюсь, хоча особисто я не бачу причин для інсценізації його смерті, тому що нахріна той Моторола здався ФСБ чи ще комусь. Він тільки серед сепарів хтось, а як спецназівець він порожнє місце.
14

Коментарі

117.10.16, 22:06

Було б не погано. В СБУ вважають, що це може бути імітація і бігство в Рашу. Лиш ідіот не знає, що екс-кадебе робить зачистки після брудної роботи своїх маріонеток. Гіву треба вбивати так, щоб всі побачили, що цієї садюги більш немає. Череп і мізки на асфальті за розкрошені черепи Кіборгів!!!

    218.10.16, 11:06

    Героям слава!
    у збігах є щось символічне, але нічого не буває випадково
    хоча, подейкують, що моторолу замочили свої ж, внаслідок своїх же розбірок... а можливо, це чергова імітація вбивства, з тими орками чиста біда, вони то оживають, то розмножуються... Бандерівців немає на них!!!

      318.10.16, 13:19Відповідь на 1 від Alter ego*

      вот и мне кажется, что путают следы, хотя у кацапов такие выродки долго не живут ...

        418.10.16, 16:27

        Щодо інсенізаці, то мені сподобався один комент такого змісту, що то навіть було б добре і якщо б в Мотороли було хоч 10-ть життів, то це означає тільки мати задоволення вбити його аж 10 раз.

        Особисто я не бачу причин для інсенізації, тому що нахріна той Моторола здався ФСБ чи ще комусь. Він тільки серед сепарів хтось, а як спецназівець він порожнє місце.

          518.10.16, 16:36Відповідь на 1 від Alter ego*

          Було б не погано. В СБУ вважають, що це може бути імітація і бігство в Рашу. Лиш ідіот не знає, що екс-кадебе робить зачистки після брудної роботи своїх маріонеток. Гіву треба вбивати так, щоб всі побачили, що цієї садюги більш немає. Череп і мізки на асфальті за розкрошені черепи Кіборгів!!!
          Життя покаже. А наші в Донецьку - молодці. Знаю хто то є особисто. Правильно: - Це наша земля і ми тут будемо панувати, а не зайди як Моторола. Як захочемо і кого захочемо.
          Донбас є Донбас. Голіруч з одними гранатами в атаку ходили у 41-му.
          До речі, нас також це стосується, тому треба щоб розбиратись посилати від України людей, які є вихідці з Донбасу, там виросли. Але не мене - я вже втратив потрібні реакції, про що і свідчить мій з вами "не контакт".

            618.10.16, 21:04

            син священника , та безбатьченко якого виховала бабушка, ... дивує інше ... деграданта злодія та вбивцю возвели в ранг визволителя ... цікаво від чого ? ) а, по друге на сміх всього світу позоряться такими піарами ... засліплені шизонутими ідеями навіть не звертають увагу на те, що вже світ їх пропаганду сприймає як нездоровий психоз і прагнуть ізолююватись від цих психів. )

              719.10.16, 00:02Відповідь на 5 від Богдан Бо

              "Не контакт" тому, що інформацію черпаєте із львівських газет і ТБ, автори яких маючи зовсім інший менталітет, свій розсуд НА МИРНІЙ ТЕРИТОРІЇ за півтори тисячі км від жахів війни, за філіжанкою кави, розмірковують про те, про що поняття не мають. Хто хоче знати - їде (хоча б, як я), ризикуючи життям, своїми очима побачити і своїми вухами почути справжні настрої місцевих громадян. А їх там декілька категорій, зокрема, регулярні війська РФ, замасковані під "бойовиків", бойовики-вбивці-колаборанти, стукачі-колаборанти, службовці-колаборанти, україноненависники - вихідці із РФ, нейтральні нащадки російського "навозу" із Раші, нейтральні донеччани, які ніколи не хотіли війни, але бояться виражати свої думки, активні українсько-російськомовні патріоти України. До кожного потрібне інше ставлення

                819.10.16, 00:09Відповідь на 3 від Hudson Hawk

                вот и мне кажется, что путают следы, хотя у кацапов такие выродки долго не живут ...Життя цього покидька мене мало цікавить, якщо не здох, то вб'ють пізніше, раз отримав "чорну мітку" ФСБ. З нетерпінням чекаю здоху від вибуху в шмаття ще одного живодера - гіві. Керівників ЛДНР однозначно приберуть, можливо їм, за милістю "царя", дадуть втекти? А може для Гааги прибережуть? Доживемо-побачимо.

                  919.10.16, 00:17Відповідь на 5 від Богдан Бо

                  В Донецьку є Равлики та їх послідовники, але не думаю, що підрив ката в ліфті - їхня робота. Почерк ФСБ. Сьогодні по ICTV показали кінцівку того відео, яке демонстрували нам в новинах пару днів тому, бо в останніх кадрах ті, що взяли на себе цю диверсію, зікають, дискредитуючи справжніх бандерівців.

                    1019.10.16, 00:24Відповідь на 4 від Богдан Бо

                    Щодо інсенізаці, то мені сподобався один комент такого змісту, що то навіть було б добре і якщо б в Мотороли було хоч 10-ть життів, то це означає тільки мати задоволення вбити його аж 10 раз.
                    Особисто я не бачу причин для інсенізації, тому що нахріна той Моторола здався ФСБ чи ще комусь. Він тільки серед сепарів хтось, а як спецназівець він порожнє місце.
                    Наївні заяви. Сєня-Моторола отримував і виконував накази з Кремля. Думаю, час запасатись попкорном, рахунок давно відкрито. Звичайна "чекістська" ЗАЧИСТКА. Подивимось на їхню фантазію.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна