Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Зведена воєнна інформація від 05.08.2016




За лічені тижні сили АТО вибиватимуть ворогів "Молотом"


03.08.2016

ПАТ "Завод "Маяк", що входить до складу ДК "Укроборонпром", у вересні завершує виготовлення першого вітчизняного 120-мм міномета "Молот". Про це під час презентації мінометів та іншого озброєння сказав головний інженер заводу Валерій Сініцин.
"Отримали держзамовлення від Міноборони на 280 штук (мінометів "Молот" - авт.). 120 уже виготовили і відправили у війська. 36 - готові до відвантаження, протягом вересня завершимо виконання цього державного замовлення", - поінформував Синіцин. Він також зауважив, що процес виробництва і допрацювання міномета триває. Недоліки усуваються у ході випробувань, також враховуються зауваження бійців АТО, які отримали цей міномет на озброєння. Найбільше нарікань було на якість ствола. "Ресурс ствола 4 960 вистрілів. Зараз проводяться державні випробування. 1333 вистріли ми вже зробили, до ствола запитань немає, є питання до деталів, які входять до складу ЗІП, які ми усуваємо у ході випробувань. Але це невеликі відхилення від технічних завдань і конструкторської документації", - зауважив головний інженер заводу.
На відміну від радянського зразка, зазначив Синіцин, український міномет виготовляється із новітніх сплавів, і розроблявся він виключно конструкторами заводу, повідомляє Укрінформ. Першу партію мінометів 120-го калібру М120-15 "Молот" українським військовим ПАТ «Завод Маяк» відвантажив 3 березня 2016 року. Міномет має замінити радянські аналоги, які були на озброєнні української армії.
Вперше «Молот» презентували в рамках XII Міжнародної спеціалізованої виставки «Зброя і безпека - 2015». Його скорострільність становить 12 постр./хв, а дальність ураження цілей - понад 7 км.
Міномет являє собою гладкоствольну жорстку систему, заряджання якої відбувається з дула, де встановлено спеціальний запобіжник від подвійного заряджання. Також він оснащений сучасним прицілом MUM 706 M. В бойовому положенні його вага становить 210 кг.
Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2016/08/05/196607-licheni-tyzhni-syly-ato-vybyvatymut-vorogiv-molotom


З усіх країн найбільш масштабну військову підтримку Україні надали США.
 
03 серпня 2016

США, зокрема, надали Україні хаммери. Про це повідомили в управлінні зв'язків з громадськістю Міністерства оборони.
З 1 січня 2014 року та до 15 липня 2016 року 18 держав світу надали Україні різну матеріально-технічну і гуманітарну допомогу. Це США, Канада, Польща, Великобританія, Австралія, Китай, Туреччина, Словаччина, Норвегія, Франція, Нідерланди, Іспанія, Чехія, Албанія, Литва, Швейцарія, Латвія і Данія.
Зазначається, що вони передали в розпорядження ЗСУ обладнання загальною вартістю понад $164,1 млн.
За даними Міноборони, найбільш масштабну підтримку надали США. Серед скерованого цією країною до України — лазерні системи імітації тактичних дій MILES (виріб, призначений для тренування солдатів у навчальному бою), радіостанції Harris, медичне обладнання, прилади для розмінування місцевості, пристрої нічного бачення і тепловізори; бронежилети і кевларові шоломи, човни з жорстким корпусом WILLARD, а також радари для контрбатарейної боротьби, автомобілі підвищеної прохідності типу HMMWV, обмундирування і сухі пайки. Загальна вартість обладнання, яке ЗСУ отримали зі США, перевищує $117,5 млн. Нагадаємо, 2 липня Україна отримала 14 радарів класу AN/TPQ-49 і AN/TPQ-36. Радари класу AN/TPQ-36 є найсучаснішими засобами контрбатарейної боротьби і призначені для виявлення і знищення артилерії. Радари перебувають на озброєння армії США. Станція контрбатарейної боротьби AN/TPQ-36 призначена для виявлення і визначення координат вогневих позицій мінометів, артилерійських знарядь і реактивних систем залпового вогню противника. Україна не має аналогів цих радарів
http://www.unian.ua/politics/1450183-zmi-nazvali-krajinu-rekordsmena-za-postachannyami-ozbroennya-ukrajini.html


5

Коментарі

15.08.16, 19:03

добрий знак.

    26.08.16, 01:03

    Військові кажуть, що парочку пошлють для іспитів на війну, а останні, як завжди, ПРОДАДУТЬ.

      37.08.16, 09:38Відповідь на 2 від Alter ego*

      Військові кажуть, що парочку пошлють для іспитів на війну, а останні, як завжди, ПРОДАДУТЬ.
      Від вас іншого змісту коменту і не очікувалось, патріотична ви наша...

        48.08.16, 00:34Відповідь на 3 від Богдан Бо

        Військові кажуть, що парочку пошлють для іспитів на війну, а останні, як завжди, ПРОДАДУТЬ.Від вас іншого змісту коменту і не очікувалось, патріотична ви наша...Я про ВІЙСЬКОВУ ТЕХНІКУ! А сховавшийся у Львові макеєвчанин що подумав? КОЖЕН СУДИТЬ ПО СОБІ!!!