хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Криворізькі вандали розвалили могили бійців АТО


У Кривому Розі в ніч на 30 липня невідомі осквернили пам'ятники над могилами двох бійців - учасників АТО Іллі Гайдука й Геннадія Дощенко. Про це у своєму Facebook повідомила сестра одного з загиблих Уляна Гайдук.



Криворізькі вандали розвалили могили бійців АТО

За її даними, вандали повалили пам'ятник бійцю Гайдуку й погнули пам'ятну дошку на могилі Дощенко. Після огляду кладовища близькі також виявили, що ще один пам'ятник невідомі намагалися пошкодити.



Криворізькі вандали розвалили могили бійців АТО

За фактом вандалізму сім'я бійця написала заяву до поліції, слідчі вже зняли відбитки пальців із пам'ятників.

Відзначимо, що представники Всеукраїнського об'єднання "Визвольний рух" оголосили винагороду в 20 тис. грн за впіймання або надання інформації про вандалів.

http://znaj.ua/news/regions/54864/krivorizki-vandali-rozvalili-mogili-bijciv-ato.html

11

Коментарі

12.08.16, 01:00

І як же ж те кладовище охороняють, коли не чули шуму кувалд? Капкани на звірів потрібно ставити!
Героям СЛАВА!

    22.08.16, 09:42

    Це все — елементи маленької громадянської війни. Те, що її нам нав’язали в т. ч. ззовні й розпалюють, поставляють танки й бойовиків, не відміняє факту наявності двох протиборчих сторін: "проти Х**ла" та "проти Хунти".

    Цікаво, що декому за слова "громадянка війна" дають по обличчю. Ці люди не можуть зрозуміти, що одночасно можуть іти війни на різних рівнях, так би мовити. І російсько-українська, і громадянська. Сто років тому в Російській імперії під час громадянської війни було кілька сторін, за дві з яких у певній мірі вписалися дві сторони Першої Світової війни.

      32.08.16, 09:46

      Точніше, не "проти Х**ла", а "за ідеали Майдану". "Проти Х**ла" — це вже російсько-українська війна.

        42.08.16, 15:26Відповідь на 2 від Nech sa paci

        Я перепрошую, але ви вкотре не є точними в термінах, тому що класичне розуміння громадянської війни як суто внутрішнього конфлікту стає неможливе при зовнішній агресії, коли по факту навіть ворогуючі сили об'єднуються для відбиття нападу.
        Коли ж країна-агресор використовує певну кількість громадян для війни проти власної держави - це не є громадянська війна, а складові інтервенції та гібридної війни. Невже Друга світова для СРСР була громадянською через те, що понад 1 мільйон її громадян воювали на боці Вермахту і Гітлера, зокрема Російська Армія Власова або в тил засилались агенти і диверсанти з військовополонених Червоної армії.

          52.08.16, 15:32Відповідь на 3 від Nech sa paci

          Точніше, не "проти Х**ла", а "за ідеали Майдану". "Проти Х**ла" — це вже російсько-українська війна.
          Ми не воюємо проти Х_йла-ла-ла - ми воюємо за Україну, що є не одне й те саме. Нас не цікавить, скільки Пуйло керуватиме РФ - нас цікавить, щоб він залишив Україну в спокої і повернув анексовані території. Щодо ідеалів, то перепрошую, але купа беркутівців і військових воюють в АТО, притому не ототожнюючи себе з Євромайданом і його ідеалами.

            62.08.16, 15:39Відповідь на 4 від Богдан Бо

            А громадянська війна в Іспанії?..

              анонім

              72.08.16, 17:36

                Гість: _Дон Карлос_

                82.08.16, 22:09

                Это не вандалы. Это некачественная работа по установке памятников.

                  92.08.16, 22:37Відповідь на 5 від Богдан Бо

                  Я ж кажу, що там є різні рівні-шари конфлікту й війни в т. ч. Хто за що. Але якщо хтось починає критикувати Майдан як такий, то його одразу називають сєпаром і записують у п’яту колону, навіть якщо він Путіна називає матюком.

                    103.08.16, 07:37Відповідь на 2 від Nech sa paci

                    в одному Ви шановний абсолютно праві, а саме; декому за слова "громадянка війна" дають по обличчю. тому думайте що кажете, Ви ж не Надя.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна