хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Ось тобі й раз!

Науковці знайшли машину часу у лабіринтах єгипетських пірамід
Ваня Герман 11 листопада 2015, 09:57
 
Науковці знайшли машину часу у лабіринтах єгипетських пірамід


Новину повідомляє «Преса України».
Нещодавно науковці зробили приголомшливу заяву, адже відповідно до їх розповідей вони знайшли машину часу. 

Фахівці розповіли, що такі дивні властивості має один із лабіринтів, що розташований у Єгипті.

Експерти дотримуються думки, що стародавні мешканці лишили це місце у спадок своїм нащадкам. Вчені стверджують, що у лабіринті немає механізмів і конструкцій, проте там є енергетичний портал між паралельними світами.

Вже через рік вчені розпочнуть глобальний науковий проект з вивчення даного явища і до нього долучаться фахівці з Японії, США та Європи.

Під час таких робіт очікують не лише дослідити дане явище, але й відшукати підземні піраміди.  У разі, якщо науковці доведуть існування енергетичного порталу, то людство зможе розпочати подорожі у часі.

Нагадуємо, що під час сканування піраміди у єгипетському місті Гіза вдалось прослідкувати температурні аномалії – різні частини піраміди, які мають одну структуру, охолоджуються та нагріваються по різному.

Читайте також:

4

Коментарі

111.11.15, 17:09

Круто, очень круто, но пожалуй пользоваться не стоит

    211.11.15, 17:19

    Круто, очень круто, но пожалуй пользоваться не стоит28 листопада 2013 року почалось перетворення людстваэх, ваши слова да Богу в уши, очень надеюсь, но я почему-то замечаю тенденцию с каждым годом к падению нравов и морали, возьмите срез даже в 10 лет, как быстро все меняется, с каждым годом все быстрее и быстрее... в какую сторону?.....буду не предвзятым

      312.11.15, 09:22

      ***Вже через рік вчені розпочнуть глобальний науковий проект з вивчення даного явища***
      Краще би тії "вчені" туда НЕ влазили...- бо що би вони цікавого не відкривали і не досліджували - а у результаті отримують ЗБРОЮ МАСОВОГО УРАЖЕННЯ...