хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

Із петрушкою у руках 5 колона відновлюється повсюдно

Біля Будинку профспілок в Одесі зіткнулися проросійські й проукраїнські активісти
Лина Демчук 03 листопада 2015, 06:36
 5017
Біля Будинку профспілок  в Одесі зіткнулися проросійські й проукраїнські активісти


Новину передає «Преса України».
В Одесі на Куликовому полі біля Будинку профспілок сталося зіткнення між проросійськими й проукраїнськими активістами. Серед них були представники місцевого Євромайдану, різних патріотичних організацій.

Декілька десятків проросійськи налаштованих громадян зібралися з нагоди річниці з дня загибелі людей у Будинку профспілок. Тут під час пожежі 2 травня 2014 року загинуло 48 осіб.

Однак представники українських патріотичних організацій прибули на Куликове поле, щоб перешкодити проведенню акції «куликовців». На їх думку, вона має провокаційний характер, щоб розхитати ситуацію в місті.

Між опонентами сталася бійка. Хтось розбризкав сльозогінний газ. Однак правоохоронці змогли розділити ідеологічних противників живим кордоном.

Як стало відомо, до проведення акції «Свічка пам’яті» «куликовці» готувалися завчасно. Напередодні вони вивісили банер біля Морського вокзалу Одеського порту з написом про те, що людей у Будинку профспілок нібито «спалили нацисти».

Крім того, активісти Куликового поля перефарбували жовто-синій паркан біля Будинку профспілок у чорний колір, встановили банер із фото загиблих у будівлі, різні плакати, серед яких «Одеська Хатинь», а на асфальті великими літерами написали: «Не забудемо, не пробачимо».

Представники патріотичних організацій, дізнавшись про «Свічку пам’яті», привезли державні прапори України, звукову апаратуру. Вони заявили, що проведуть «конкурс пісні». Але коли побачили плакат із написом «Одеська Хатинь», то зірвали і спалили його. Вони пояснили, що «Одеська Хатинь» – це провокаційна заява.

Проукраїнські активісти зазначили, що в Будинку профспілок під час пожежі були не лише випадкові люди, а й озброєні бойовики. Також вони впевнені, що організатори акції «Свічка пам’яті» нібито отримують за це винагороду від «прокремлівських сил».

Раніше повідомлялося, що затриманням Корбана керував генерал, який командував штурмом Будинку профспілок.

Читайте також:

3

Коментарі

13.11.15, 20:59

Петрушки Вована. Не знаєте що з ними робити на СВОЇЙ, Богом даній землі?

    24.11.15, 08:44Відповідь на 1 від Alter ego*

    Знаємо!