хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

порохно не союзник України

Донік: Порошенко - ситуативний союзник простого українця і України
Олена Ярмолюк 01 листопада 2015, 20:03
 
Донік: Порошенко - ситуативний союзник простого українця і України


Арешт Корбана є одним з перших актів з ліквідації олігархату в Україні, тому в українців має бути розуміння необхідності таких дій з боку провладних структур. Проте варто пам'ятати, що в даному випадку Порошенко є «ситуативним союзником України».


Таку думку висловив у соцмережі відомий волонтер Роман Донік, новину передає «Преса України».

«Найбільша біда України, це олігархи. При цьому потрібно розділяти, що є олігархи, які створюють політику і впливають на політичне життя країни заради особистої вигоди. Які вбудовують свій бізнес в державний, і з допомогою прикуплених чиновників збагачуються за рахунок держави за різними схемами. Не платить податки, не віддає борги, списує борги, монополізує ринки і так далі. І є просто дуже багаті люди. Як правило, колишні олігархи, не дуже засвічені. Які вчасно відчули тренд і зістрибнули з олігархічного «титаніка». По-хорошому, у них теж було б правильно повернути награбоване. Але зараз не виходить. Сподіваюся, що і до них доберуться», - пише Донік.

За словами волонтера «у кожного олігарха, була можливість відірватись від бізнесу, який ссе у держави і, потихеньку скидаючи активи, жити приспівуючи». Деякі олігархи на його думку «отлипли з різних причин», а «хтось застряг у 90-х і не захотів відлипати». Донік переконаний, що претензії влади до Корбана – це один з кроків з усунення олігархів від української владної годівниці. Саме про це президент Порошенко «домовився» з західними лідерами, що дозволяє йому користуватися підтримкою європейців. 

«Порошенко не такий простий і не такий добрий, як хотілося б. І у Порошенка є всі ознаки олігарха. Але він зараз за домовленістю з заходом мочить інших олігархів і робить Україну вільною від них. Це одна з умов підтримки Порошенко заходом. І я, відверто кажучи, не бачу причин, щоб ми, прості Українці цим були не задоволені. Зараз це єдина людина, у якої є повноваження і можливість поштормити олігархів і їх повідривати від годівниць. Чому я повинен ставитися до цього погано? Якщо він викине олігархічний лад і сам вийде з політики, то в чому проблема?», – зазначає він.

Донік називає Порошенко «ситуативним союзником України» і вважає, що зараз немає сенсу висловлювати невдоволення його діями по ліквідації олігархату в країні. Але зазначає, що питання до президента можуть з'явитися у випадку, якщо він вирішить залишитися єдиним олігархом в Україні.

«Він по-любому ситуативний союзник простого Українця і України. А якщо він не піде з політики і захоче залишитися єдиним, ось тоді і буде інша розмова. А зараз якось не зрозуміло виходить - ми хочемо країну без олігархів, але ми проти людини, яка може це зробити. Якось логіки немає», - резюмує активіст.

Раніше ми повідомляли: Перший заступник голови фракції партії «Блок Петра Порошенко» Ігор Кононенко прокоментував затримання лідера Українського об'єднання патріотів «УКРОП» Геннадія Корбана
.

3

Коментарі

Гість: Dalia

11.11.15, 23:06

Дуже хочеться залаятись: - Ви, додіки, зовсім НАРОД важаєте за дураків?Кожний українець знає кого в першу чергу треба садити - тих, що спонсорують війну по сьогоднішній день.