хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Славне місто Івано-Франківськ

Івано-Франківськ знову найкраще місто України

 | Західна УкраїнаКультураСуспільство |

Івано-Франківськ знову найкраще місто України

Саме Івано-Франківськ став переможцем за результатами проведення конкурсу на участь у проекті “Партнерство для розвитку міст”.

Проект « Проміс» – це проект, головна мета якого є стимулювання економічного розвитку міст України, які за оцінкою організаторів мають перспективи для розвитку, але обмежені у можливостях.

Даний проект фінансує Уряд Канади. В цьому році переможцями даного конкурсу стали чотири міста України – Івано-Франківськ, Вінниця, Полтава та Запоріжжя. В цілому організатори даного міжнародного проекту планують співпрацювати із 16 містами України.

Наразі реалізація проекту планується здійснюватись уже в найближчий час, а точніше одразу після місцевих виборів, так як Меморандум про співпрацю вже підписаний.

Конкретним завданнями проекту є: сприяння розвитку малого та середнього бізнесу в регіонах, сприяння демократичному та економічного розвиткові в цілому та підтримка процесу децентралізації в цих областях України. Для реалізації цих завдань буде застосовано міжнародний досвід, який в ході його використання покаже, що було ефективним в застосуванні до України, а що навпаки.

8

Коментарі

112.10.15, 19:05

100%

    анонім

    212.10.15, 19:29

    я там была. красиво

      312.10.15, 20:09

        412.10.15, 21:44