Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

ху*ловським окупантам сирійські скотомогильники

Сирійські повстанці заявили, що знищили російського генерала (ВІДЕО)
Саша Дащук 08 жовтня 2015, 14:10

Сирійські повстанці заявили, що знищили російського генерала (ВІДЕО)


Про це він сказав у своєму інтерв’ю опозиційному журналісту Хаді Аль-Абдуллі, новину передає «Преса України».
Один з командувачів угруповання «Аль-Ізза» зі складу Вільної сирійської армії старший лейтенант Манаф Міараті заявив, що поблизу міста Хама повстанці вбили генерала ЗС РФ та поранили трьох російських військових.

«Підтверджено, підтверджено, підтверджено - загибель російського керівника, генерала, загибель російського генерала і поранення трьох російських військових», - заявив Міараті.

Він зазначив, що генерал та військові РФ їхали на БМП в районі міста Таїбат Аль-Імам на трасі М5 між містами Морек і Хама.

За словами повстанця, уперше за історію сирійської революції за один день було знищено 17 одиниць бронетехніки і захоплений один танк.

«Режим (Башара Аль-Асада - ред.) і росіяни дуже покладалися на цей фронт, однак бійці всіх угруповань, Вільної сирійської армії, «Ахрар Аш-Шам», всіх рухів, які брали участь у цьому бою, змогли протистояти цьому дуже і дуже сильному удару Росії і Володимира Путіна», - підкреслив він.

Раніше повідомлялось, що бойовики угруповання Nusra Front, яке є сирійською гілкою терористичної Аль-Каїди, оголосили винагороду за захоплених в полон російських військових, які воюють в Сирії.

Нагадаємо, 30 вересня, Рада федерацій РФ санкціонувала використання російської армії за кордоном. Того ж дня ВПС Росії завдали першу серію ударів на території Сирії.

5

Коментарі

19.10.15, 20:53

Сірія - це їм НЕ УКРАЇНА!
Там нема ЗРАДНИКА-Президента, що оголошує "переміріє" - тому там будуть БИТИ ДО СМЕРТІ...