хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Візьміть до уваги

ОУН та "Січ" збираються на КиївНеділя, 06 вересня 2015, 17:25

8 вересня о 10.00 усі бійці батальйону "Січ" мають терміново прибути у розташування бази  в Києві.

Відповідне оголошення розміщено на Facebook-сторінці батальйону "Січ".

Разом з тим батальйон ОУН розмістив у своєму аккаунті наказ провідника Добровольчого Руху ОУН Миколи Коханівського.

"У зв"язку з незаконним утриманням під вартою та катуванням бійців батальйона ОУН всім підрозділам та осередкам ОУН які перебувають в тилу, перебувати в готовоності до виїзду в Київ, задля заходів зі звільнення наших побратимів", - зазначено у тексті. 

При цьому вказано, що фронтові підрозділи мають залишатися на передовій.

"У зв'язку із загрозою провокацій та репресій щодо активістів, волонтерів, добровольців, наказую вжити заходів безпеки на місцях - вишкільних ОУН, приватних оселях", - додав Коханівський. 

Як відомо, напередодні в ефірі Hromadske TV Коханівський заявив, що "ОУНівці" вимагатимуть звільнення своїх побратимів, яких підозрюють у причетності до подій під Радою 31 серпня, влаштовуючи акції протесту.

За словами Кохановського,   батальйон готується "щоб всі були у бойовій готовності і були готові до провокацій, бо вже реально є загрози їхньому життю".

"Якщо не будуть відпускати наших побратимів, ми всі з'їдемось в Київ, будемо влаштовувати акції протесту, поки не відпустять наших побратимів", - зазначив він.

Як відомо, одного з активістів - Богдана Тицького - підозрюють у причетності до подій під Радою. Він був затриманий. Йому обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 60 діб. Свідки заявляють, що при обранні йому запобіжного заходу, він без свідомості лежав у залі суду на підлозі, але до нього не пускали ні лікарів, ні близьких.

31 серпня під Верховною Радою сталися сутички між силовиками та мітингувальниками, які вимагали не ухвалювати зміни до Конституції.

Після голосування парламенту, мітингувальники пішли штурмом на Верховну Раду і почали кидати димові шашки. Потім хтось кинув у лави міліції і Нацгвардії бойову гранату. Було поранено понад 130 осіб.

Один нацгвардієць помер від поранення 31 серпня, ще двоє померли в лікарні 1 вересня.

Голова МВС Арсен Аваков звинуватив лідера партії "Свобода" Олега Тягнибока та його однопартійців у трагедії під Верховною Радою.

Тягнибок і "Свобода", у свою чергу, заперечують свою провину і звинувачують керівництво МВС та владу загалом у провокації.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко, чиї прибічники також брали участь у мітингу під стінами ВР, також заявив, що покладає відповідальність за провокацію на владу.

Українська правда 

6

Коментарі

17.09.15, 07:46

Может пора остудить головы. Недальновидных свободовцев подставили, это факт, однако зачем ввергать Украину в гражданское противостояние. Тупоголовие Ляшка и Тягнибока, рвущихся к власти, подыгрывающих президентским амбициям Тимошенко на руку кремлевским карликам. Они перетянули на себя одеяло 5-й колонны.

    27.09.15, 08:01Відповідь на 1 від VChmyriov

    Ви праві в усьому окрім підстави свободівців, бо згадайте подібну бучу перед виборами до ВРУ начебто на підтримку закону про ветеранів УПА - той самий сценарій подій.
    Якщо вивчали тему діяльності спецорганів Совка, то методика запровадження агентури у керівництво всіх опозиційних їм сил було і є однією з головних систем їх самознищення. Похід на Київ замість походу на Москву - що тут додати? Все всім ясно, хто на кого працює.

      37.09.15, 08:56Відповідь на 2 від Богдан Бо

      Похід на Київ замість походу на Москву - що тут додати? Все всім ясно, хто на кого працює.Правильно вони думають!
      Не так нам страшні москальскі воші –
      НАМ СТРАШНІШІ СВОЇ УКРАЇНСЬКІ ГНИДИ!
      \Симон Петлюра\
      У нас пРезидент Вальцман = Шоколадний Резидент Кремля + найкращий ДРУГ і СТАВЛЕНИК Путіна + ОРГАНІЗАТОР "Партії Ригів", завербований КГБістами ще з часів студентства.
      Риба починає ГНИТЬ з голови!!!
      Тож пора міняти цю ЗАГНИВШУ рибу разом з головою!

        47.09.15, 09:07Відповідь на 2 від Богдан Бо

        ***..влаштовувати акції протесту, поки не відпустять наших побратимів***
        Дуже цікаво, ХТО САМЕ БУДЕ ОЧОЛЮВАТИ ці "акції протесту"?!!
        І чи не буде це ЩЕ ОДНИМ Жидо-Ігрищем, подібним тому, що влаштував в Мукачеві, а потім у Києві ПОЛЬСКИЙ ЖИД Ярош?
        Спочатку - Жидо-КЛОУНАДА у Мукачеві = http://blog.i.ua/user/295100/1710532/ = Видео-Разоблачение!
        Потім = УРА! Слава героям!!! = "Віче на Майдані"!!!
        А далі виявляється, що великий полководець = ШУТ ГОРОХОВИЙ, бо як він сам признався, що НЕСПРОМОЖНИЙ очолити таку справу!
        *** І ось чому неспроможний = ЯРОША ЗА_БЕНИЛИ...= КУПИЛИ...
        https://www.youtube.com/watch?v=VrYDrFxb7Xk

          57.09.15, 10:04Відповідь на 2 від Богдан Бо

          Пишите таку маячню, а я Вас вважав мудрішим...

            67.09.15, 10:09Відповідь на 4 від Богдан Ляшко

            Мені дивно, що ви так "круто підсіли" на темі жидомасонів, а не авіації, що, як я зрозумів з ваших коментів, була вашим покликанням і фахом. Невже ви жидів любите більше за літаки? Стільки уваги їм чого? Хочеться плюнути? Ну то плюньте і займіться ділом, що вам до душі.

              77.09.15, 10:14Відповідь на 5 від ЧарКес

              Пишите таку маячню, а я Вас вважав мудрішим...
              Дякую Вважайте себе наймудрішим - я не ображусь. Я не є знавцем всього, але дозволяю собі говорити те, що думаю насправді. Чи вам це сподобалося, чи ні - то вам вирішувати, а я тим не переймаюся. Успіхів!

                87.09.15, 13:19Відповідь на 2 від Богдан Бо

                По-перше, в українській мові вираз "Ви праві" зпстосовують тільки у тому випадку, коли йдеться про політичні переконання. У вашій тираді мова йшла не про політичні переконання, а про те що ваш співрозмовник має рацію. Тобто, сказати "Ви праві" у даному разі буде неправильно.
                По-друге, дії "Свободи", "Радикалів" ляшка, "Самопомочі" є тільки реакцією на антиукраїнську по суті спробу внести зміни до Конституції України. За словесним камуфляжем "особливості управління" ховається початок неофеодального роздроблення України. Те що ви цього не розумієте, чи не хочете зрозуміти зовсім не означає що цього не відбувається насправді. Ті, хто розуміють загрозу, намагаються протидіяти їй. Намагаються зберегти цілісність своєї Вітчизни. Звинувачувати свідомих людей у тому що вони свідомі???

                  97.09.15, 15:01

                  Ех, тільки в нас існує приповідка: "Не так тії вороги, як добрії люди".
                  Бо з ворогом все ясно, а ось таких "доброзичців", як Харе та його гоп-компанія, - таких піди відрізни від дійсно патріотів. Для лже-патріотів боротьба з неофеодалізмом в Україні полягає у здачі її окупантам: буде уся Україна знову під керунком з РФ, то і Донбас, і Крим повернуть їй мирно - просто і геніально! Конкретні ДПХ (добровільні помічники Ху_ла)

                    107.09.15, 16:31Відповідь на 9 від Богдан Бо

                    У диспуті застосовується такий метод, коли мова спідтишка переводиться на іншу тему. Необізнані простачки ведуться на це. У нашому разі прийом не спрацьовує.
                    Якщо маєте щось сказати по суті то, кажіть. А марнувати час терзаючи клавіатуру ???

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна