Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Родина президента надала перевагу українському бренду

Для Дня Незалежності Марина Порошенко обрала сукню з кропом

Родина президента вже традиційно надала перевагу українському бренду
Для Дня Незалежності Марина Порошенко обрала сукню з кропом

На святкуванні Дня незалежності родина президента уже традиційно з’явилася на публіці в одязі від української дизайнерки.

Марина Порошенко з сином Михайлом і дочками Олександрою і Євгенією взяли участь у Марші Незалежності.

Для такого урочистого дня перша леді обрала вбрання українського дизайнера Ольги Навроцької, яка в 2014 році на церемонії Best Fashion Awards отримала спецпремію «За громадянську позицію», повідомляє український Vougue. Також у сукнях бренду Navro з'явилися і доньки президента.

За словами першої леді, сукні, створені Навроцькою, сподобалися їй ще на екрані монітора, коли вона підбирала вбрання для Дня Незалежності з декількох запропонованих варіантів. Першоджерелом обраних символів був шеврон наших воїнів в зоні АТО: сукню першої леді прикрасили гілочки кропу. 

«Разом з кропом для вбрання Марини Анатоліївни ми використовували принти з елементами традиційної української вишивки гладдю. Для сукні Саші ми створили комбінацію степових тюльпанів, які ростуть в Донецькій області та кропу. Для мене це образ Єдиної України. Для Жені були використані принти з плодами граната. Ця рослина має безліч значень у різних народів світу. У тому числі, це символ довголіття і благополуччя, чого я і бажаю нашій пораненої країні», - цитує видання Ольгу Навроцьку.

Нагадаємо, що минулого року на святкуванні Дня Незалежності дружина та доньки президента України з’явилися на публіці у сукнях від бюджетного українського бренду MustHave.   

2

Коментарі

131.08.15, 11:19

Найкращим подарунком Марини Порошенко до Дня Незалежності - було б ПІДСИПАТИ ПЕТІ ДІОКСИНУ \Як колись зробили Ющенко\ !!!
Її одразу би обрали НАРОДНИМ ГЕРОЄМ!

    231.08.15, 22:08