хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Варто задуматись

3

Коментарі

129.08.15, 10:23

Ой, оце Вєсті Крємля й оця програма -- пропагандонські такі (перепрошую). Багато прибріхано або показано в дебільному форматі. Хай їх вата (поміркована) дивиться -- для неї і знято.

Крим нам "жива" Росія не віддасть. Україна просто буде використовувати Крим як слабку ланку в боротьбі з Росією. Причому наші уряди не гуманні, а тому про грамотну політику не йдеться.

Усі наші люди виїдуть, а заїдуть чужі. Військ там буде неміряно. З часом силовий кабель із Тамані проведуть, якщо не міст. Якщо нам пощастить повернути -- це буде як лотерею виграти.

    229.08.15, 11:52

    Критикують Росію -- але ми ще слабші, нам нема чим крити. Віддали Крим...

    Хтось сподівається на США -- але вони далеко не філантропи. Ми для них -- інструмент, а не мета. Можна рівнятись на Південну Корею -- а можна подивитися, що сталося з Лівією, наприклад. Дуже неприємно бути інструментом чи шаховою дошкою, це принизливо.

      330.08.15, 17:58Відповідь на 2 від Nech sa paci

      Розумно і важко не погодитись з вами, якби не одне але: є ви, є я, є ще багато, хто все розуміє і буде діяти правильно, тобто на користь України.

        430.08.15, 18:01Відповідь на 1 від Nech sa paci

        Моя думка, що Україні зробила РФ великий подарунок, що його забрала назад, бо він нам, наразі, то великий тягар, як і той же Донбас. Коли реформуємо саму Україну в нормальному форматі - тоді задумаємось над іншим.

          530.08.15, 20:58Відповідь на 4 від Богдан Бо

          Там у морі є нафта й газ, і тягар можна було перетворити на "клондайк". Окрім того, це був єдиний шматок субтропіків. А люди ще пожили б років 20 і звикли до України. Молоде покоління, що народилося або виросло за незалежної України, вже помітно інакше. На їхніх мітингах були наполовину бабки-дідусі.