Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

фанатикам секти "Жити по новому"

Бійців Нацгвардії годують торішньою картоплею (ФОТО)
Наталія Світанок 01 серпня 2015, 13:44
 812
Бійців Нацгвардії годують торішньою картоплею (ФОТО)


Під час чергового постачання продуктів у зону АТО бійцям Нацгвардії привезли торішню картоплю. 


Про це у соцмережі повідомив військовослужбовець Іван Карпусь, новину передає «Преса України». 

«Спеціально для Нацгвардії, в серпні закупили торішню картоплю . Шкода помідори не встиг сфоткати, викинули перед приїздом перевірки», — написав Карпусь.


Зазначимо, раніше бійці АТО отримали прострочені консерви від Міністерства оборони. Останнього разу так звані пайки були із цвіллю. Силовики зауважують, що випадки такого «годування» останнім часом стали для відомства «гарною традицією».

Нагадаємо, раніше поширювалася інформація про те, що нібито українських військовослужбовців намагалися нагодувати гнилою картоплею.  Однак у штабі АТО спростували цю інформацію. За словами військових, 9 червня, на одну з військових частин у зоні АТО доставили дві тони неякісної картоплі.  Начальник тилу штабу АТО переконував, що картопля не була гнилою, а просто була «дрібна, в’яла, проросла».

5

Коментарі

11.08.15, 23:31

Пане Мольфар! За цю картоплю Президент не відповідає. Я голосував за Порошенка. А за кого треба було б? Н і з а к о г о ! І якби вибори були зараз, то Презедентом вибрали б Порошенка. Ну може ще Білецький підросте. І не треба кулаками після драки махати " Я ж казав..."

    22.08.15, 10:06Відповідь на 1 від Сніза

    За цю картоплю Президент не відповідає.Президент = ГОВНОкомандуючий відповідає ЗА ВСЕ, що стосується АРМІЇ, у тому числі і за ЗАКУПКУ і ПОСТАВКУ не тільки ЗБРОЇ, а ще й НОРМАЛЬНИХ ХАРЧІВ!
    Але ця сволота переложила майже ВСІ СВОЇ ОБОВЯЗКИ - на плечі ВОЛОНТЕРІВ, які ВСУПЕРЕЧ планам ГенІАльного Штабу, СПАСЛИ обеззброєну та голодну армію від повного розгрому!
    Я голосував за ПорошенкаЩось я НЕ припам'ятаю ЖОДНОГО ВИБОРЧОГО ПУНКТУ у Луганську

      32.08.15, 10:13

      Вот ТАК стає ЗРОЗУМІЛИМ, звідки ДОХОДИ Пеці Шоколадне Очко ЗА РІК ВІЙНИ ЗРОСЛИ У СІМ РАЗІВ!
      Зібрали з овочевих баз ПРОПАВШУ картоплю - оформили іі документально, як "Молоду Картоплю для Бійців АТО" - і получили ЧИСТИЙ ПРИБУТОК!
      І так - не тільки з картоплею і іншою їжою...- а й з "БРОНИКАМИ" і КАСКАМИ, які пробивае ДРОБ з МИСЛИВСЬКОЇ РУШНИЦІ
      А у когось ще ПАЛЬЦІ НЕ ВІДВАЛЮЮТЬСЯ НАХВАЛЮТИ тих сволочів

        42.08.15, 12:07

        Отакі ми, українці. Жоден президент - "не такий". Я б теж хотів кращих. Та... Б.Ляшка, Мольфара, Ірину М-у треба б вибрати було. Тягнибока, забув. І зажили б! Так ось, за картоплю Порошенко не відповідає! Недоліки в його роботи є. Як і у кожного. Але є й здобутки. Не треба під час війни лишній раз вумнічать.

          52.08.15, 15:36Відповідь на 4 від Сніза

          А чому за Гриценка не голосували,з олігарха ніколи не буде хорошого презідента.

            62.08.15, 16:35Відповідь на 1 від Сніза

            За дибільний генштаб який усіяв кістками українських патріотів землю донеччини та луганщини він також не відповідає, за "брильянтових прокурорів" звісно що він не відповідає, за контрабанду, зокрема у Мукачево він також не відповідає, за суддівський "бєспрєдєл" він не відповідає...
            Він відповідає тільки за прибутки "Рошен"

              анонім

              73.08.15, 02:40