хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Нам знову брешуть, брешуть, брешуть...

Через п'ять днів батальйон «Донбас» повернеться в Широкине - Семенченко
Оля Гузенко 28 липня 2015, 09:36
 485
Через п'ять днів батальйон «Донбас» повернеться в Широкине - Семенченко


Новину повідомляє «Преса України».Командир НГУ «Донбас» Семен Семенченко наполягає на тому, що вихід батальйону з Широкиного є не виведенням як таким, а звичайною ротацією, яка носить тимчасових характер. Якщо не послідує офіційного наказу про виведення, якого ще немає, бійці «Донбасу» повернутися на свої позиції в районі населеного пункту через п'ять днів.

«Нічний вихід батальйону «Донбас» з Широкиного про який зараз повідомляють ЗМІ - якраз звичайна ротація. Так відбувається вже півроку. Донбас змінив Азов, а потім через п'ять днів-навпаки. На цей раз замість «Азова» добровольців змінили морські піхотинці, про що і написали журналісти. За ідеєю, через п'ять днів «Донбас» мав би заступати назад. Письмового наказу на виконання іншого завдання - досі немає», - пояснив Семенченко.

Що стосується того, що морпіхи є мало досвідченими бійцями, вперше кинутими на передову, до Семенченко запевняє, що до 3 серпня «їм нічого не загрожує». Оскільки до цього часу і міжнародне співтовариство, і Путін, і вітчизняні генерали говорять про те, що повинна бути знайдена форма виведення військ України з Широкиного.

«А пояснювати чому за іншими ЗМІ і в соцмережах факт підготовлюваноъ «демілітаризації» агресивно спростовують і Генштаб і штаб АТО ніхто не буде. Звичайне роздвоєння особистості», - зазначає командир «Донбасу». 

Нагадаємо, батальйон «Донбас» покинув свої позиції в Широкиному відповідно до демілітаризації та ротації. Захищати маріупольців прибули морські піхотинці - молоді хлопці, більшість з яких жодного разу не бували в бою. Більше того - у них немає достатньо комплектів зброї і техніки, щоб вчасно помітити і відбити атаку ворога

5

Коментарі

128.07.15, 13:12

    228.07.15, 13:49

    Дякую за гарну світлину батальйону "Донбас", хоча вона не підписана і чи то вони?

      328.07.15, 19:56Відповідь на 2 від Богдан Бо

      Радий, що хочаб фото Ви сприймаєте адекватно!

        Гість: Dalia

        430.07.15, 02:44

        Звичайно брешуть.
        Чому приховують від народу, що там нахімічили в Мінських домовленостях?
        Та й що там може бути корисне для нас, коли в процесі задіяні вороги України - Медведчук і Кучмо.