хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Так переможемо!

Українські партизани розповіли, як убили Мозгового

Командир партизанського загону «Тіні» Олександр Гладкий розповів, як  командир бригади бойовиків «Призрак» Олексій Мозговий був убитий під час операції, проведеної його групою.

Про це Гладкий написав у Фейсбуку. 

"Група Тіні вийшла в рейд в режимі «вільного полювання». На виїзді з н.п. Михайлівка зробила закладку двох мін МОН-50 (Протипіхотна уламкова керована міна спрямованого ураження - ред.), біля розвилки доріг на виїзді з населеного пункту... З правого боку знаходився розбитий мікроавтобус, який давав можливість залягти одному бійцюі групи у безпосередній близькості до дороги і прикрившись їм, не потрапити під вибух власних мін", - описує командир "Тіней" підготовку до операції.

Як він відзначає, в рейді використовувалися автомати АК з патронами 7.62, МОН, гранати: «Отримавши інформацію від "очей" (розвідників - ред.) про пересування в наш бік авто з бойовиками, при появі цього автомобіля здійснили підрив. Після підриву автомобіля з Мозговим, (з ним разом були його прес-секретар, водій і два охоронці), авто було обстріляне автоматним вогнем з двох боків. Було випущено по три ріжки патронів».

"У авто ВАЗ боєць кинув гранату і здійснив обстріл машини супроводу з двох ріжків. Я і боєць після роботи по автомобілю Мозгового переконалися в його ліквідації, він знаходився в авто на другому ряду сидінь з лівого боку за водієм... Залягли поблизу терикону, і коли пройшов психоз бойовиків, рушили на нашу територію", - відзначає командир партизан.

 

                    Не мы выбираем судьбу,это она нас выбрала". Это слова моего погибшего на Песках старого товарища и побратима Виталия Укр...

Posted by Alexandr Gladky on 24 травня 2015 р.

 

Нагадаємо, нардеп Антон Геращенко заявляв, що лідера терористичної організації «ЛНР» Олексія Мозгового і шістьох його охоронців в суботу, 23 травня під Алчевськом ліквідовував спецназ ГРУ. 

19:24 24.05.2015

70%, 7 голосів

30%, 3 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
6

Коментарі

127.05.15, 19:02

ху*ловцю український скотомогильник і пекло довічне

    228.05.15, 22:22

    Здається, "тіні" -- це взагалі фейк. Скоріше ГРУшники грохнули. Мозговий жалівся, що Плотницький його хоче прибрати.