хочу сюди!
 

Марина

47 років, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-50 років

клерки покривають ворога України

Всі документи у справі Табачника передано в Генпрокуратуру - МОН
Оля Гузенко 26 травня 2015, 06:39
 382
Всі документи у справі Табачника передано в Генпрокуратуру - МОН


Новину повідомляє прес-служба МОН, передає «Преса України».
В Міністерстві освіти запевняють, що передали всі документи, які стосуються діяльності колишнього очільника відомства Дмитра Табачника, до Генпрокуратури ще в листопаді минулого року. А протягом березня цього року неодноразово ініціювали проведення розслідування його незаконної діяльності.

У МОН спростовують слова начальника Головного слідчого управління ГенпрокуратуриУкраїни С.В. Горбатюка, який заявив, що розслідування справи Табачника затягується через погану співпрацю прокурорів з Міністерством освіти.

«6 листопада 2014 року слідчим в особливо важливих справах ГПУ, юристом 1 класу Альохіним О.І., був складений Протокол тимчасового доступу до речей і документів, який зафіксував факт вилучення в Міністерстві та долучення до матеріалів досудового розслідування, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 42014100000000239 від 17.03.2014, низки документів, які стосуються майнових питань (а саме, питань оренди та приватизації окремих об’єктів нерухомого майна). Вилучено 32 документи на 185 аркушах», - йдеться в повідомленні прес-служби.

При цьому, як підкреслюється у повідомленні, документація була надана відомством «без зволікань і добровільно», а доступу правоохоронців до неї ніхто не заважав. Слідчі на той момент не мали  претензій до освітян. Тим самим у Міністерстві освіти запевняють, що всіляко сприяють розслідуванню діяльності екс-міністра, починаючи ще з листопада минулого року.

«Слід зазначити, що Міністерство, починаючи з березня 2014 року, неодноразово ініціювало розслідування діяльності Дмитра Табачника, звертаючись до ГПУ, СБУ та МВС, та надаючи всі необхідні документи в межах компетенції», - повідомляє прес-служба.

Нагадаємо, у березні Дмитро Табачник прилетів в Україну і безперешкодно покинув територію держави, де його підозрюють в ряді правопорушень. У СБУ сказали, що в цьому не вбачають нічого страшного. 

«Я хотів би, щоб ми так болісно не реагували на приїзд або від'їзд чиновників. Приїхав він один раз - ще раз приїде», сказав начальник Головного слідчого управління СБУ Василь Вовк.

Читайте також:

6

Коментарі

126.05.15, 10:01

хто винить майдан у всіх бідах уже забув, що освітою в нас керував при янику не просто проросійський політик, а українофоб і шовініст.

    226.05.15, 11:38Відповідь на 1 від Анна-Марія

    хто винить майдан у всіх бідах уже забув, що освітою в нас керував при янику не просто проросійський політик, а українофоб і шовініст.То еще мелочи...
    До сих пор ПОСОЛ Украины в США - назначен еще Януком!
    ---
    А чтоб ЖИД-прокурор засудил ЖИДА-Экс-Министра - та БЫТЬ ТАКОГО НЕ МОЖЕТ никогда!!!