хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Побільше б таких фактів

Після затримання спецназівців ГРУ, в Тольятті біля військової бази пройшла стихійна акція протесту
Олена Ярмолюк 18 травня 2015, 17:53

Після затримання спецназівців ГРУ, в Тольятті біля військової бази пройшла стихійна акція протесту

Сьогодні, 18 травня, близько 10 години ранку біля контрольно-пропускного пункту колишнього Тольяттінського військового училища, а в даний час військової бази 3-ї бригади ГРУ, пройшла стихійна акція протесту. Активісти вимагали вивести російські війська з території України.

Про це повідомляє видання ВВС, новину передає «Преса України».

Як стало відомо, біля контрольно-пропускного пункту військової бази мітингували всього лише близько десяти чоловік, а сама акція тривала не більше 20 хвилин. Активісти вигукували антивоєнні гасла і спробували розгорнути плакати, але приспіла незабаром поліція розігнала їх. На місці проведення акції виявився кореспондент Бі-бі-сі, який зазначає, що протестувальники вимагали виведення російських військ з України, їх розігнали, але нікого не заарештовували.

Як повідомив один з ініціаторів протесту, вийти до військової базі його змусило повідомлення про затримання в Україні під час бойового зіткнення російських військовослужбовців: командира групи спецназу 3-ї бригади ЗС РФ капітана Євгена Єрофєєва і заступника командира групи сержанта Олександра Александрова (місце постійної дислокації - Тольятті). У відео, які відразу після затримання поширили українські ЗМІ був знятий допит одного з полонених. Так, поранений чоловік назвався сержантом Олександром Александровим і підтвердив, що служить за контрактом у 3-й бригаді спецназу ГРУ в Тольятті. Своїм командиром він назвав Євгена Єрофєєва.

Тим часом представники військкомату Тольятті і міністерства оборони від офіційних коментарів утрималися. А прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков в черговий раз заявив про відсутність російських військових на Донбасі.

Цікаво, що російські журналісти уникають висвітлювати ситуацію із затриманням в Україні тольяттінськіх військових, так як отримали від влади негласну, але досить жорстку заборону на участь у журналістському розгляді.

Раніше ми повідомлялиЗатриманих у Щастя російських військовослужбовців будуть судити згідно з українським законодавством за статтею 258 (терористичний акт). Керівництво СБУ прийняло рішення показати полонених українським та іноземним ЗМІ.

4

Коментарі

118.05.15, 22:10

http://gazeta.ua/articles/life/_rosiya-terminovo-vivodit-z-luganschini-svoyih-diversantiv-genshtab-zsu/626841 рух почався

    218.05.15, 22:31Відповідь на 1 від div777

    І це так надихає!

      318.05.15, 22:58Відповідь на 2 від Мольфар

      І це так надихає!а куди сепар подівся ?

        419.05.15, 00:12

        Випередив мене. А якщо б ще до них дійшла справжня кількість їх втрат - о, це було б діло!