хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

рашистським окупантам - українські скотомогильники.

До Захарченка на «розбірки» прийшли «кадирівські кяфіри»: «Я твій дім труба шатал!»
Денис Марценко 14 січня 2015, 15:38
 4735
До Захарченка на «розбірки» прийшли «кадирівські кяфіри»: «Я твій дім труба шатал!»


Про це повідомив блогер «Злой Одессит» на своїй сторінці, новину передає «Преса України».
Кадирівські бойовики із Чечні влаштували лідеру «ДНР» Олександру Захарченку скандал через захоплених у аеропорту Донецька товаришів. Російські терористи вимагають домовитися із «кіборгами» про обмін поплічників.

«Прямо зараз кадирівські найманці з'явилися в Донецьку ОДА на розбірки з Захарченком. Тема дня - високодуховним поборникам «русского мира» не сподобалося, що з них вчора під аеропортом нашпигували шаверму, та ще й кілька правовірних потрапили в полон. Вимагають від так званого голови ДНР домовитися з кіборгами про обмін полоненими, у іншому випадку "Я твій дім труба шатал!"», - написав блогер.

За його даними, вчора, 13 січня, під аеропортом Донецька російські найманці втратили стільки особового складу, скільки не втрачали з травня 2014 року.

«Буде цікаво поспостерігати за розвитком ситуації, адже при такому положенні речей, вчора явно придавили хвіст кадирівцям невесело. Фактично, таких втрат у найманців не було ще з часів травневого відстрілу сепарні під аеропортом. Тоді гудів весь російський Кавказ від плачів на похоронах», - зазначає «Злой Одессит».

Він припускає, що українські військові просто так не видадуть чеченських бойовиків, а тому в Захарченка будуть проблеми.

«Що ж до полонених, враховуючи картину маслом, що вимальовується, кіборги за полонених кяфірів можуть зажадати явно не за принципом один до одного. Якщо Захарченко буде торгуватися, то його чекають неприємні розмови з обуреної натовпом духовно скріплених джигітів. А тому, положення у голови ДиНеРо явно безвихідне», - констатує журналіст.

Нагадаємо, під час останніх боїв під аеропортом Донецька українські військові захопили в полон двох співробітників МВС Чечні.

Читайте також:

14

Коментарі

114.01.15, 20:29

    214.01.15, 21:10Відповідь на 1 від olginsad

    дякую.

      315.01.15, 07:07

      Трупы зашить в свиные туши и закопать. Эта кадыровская мразь приперлась в Украину со своим самоваром "Русскага мира". Забыла , сволота, как украинцы помогали чеченцам в войне против России, за свободу Ичкерии. Как давали приют в Украине чеченским семьям. Оно думало, что в Украине живут холопы и при первом взгляде представителя "высшей мусульманской кадыровской расы, живущей за пазухой Аллаха", тут все попадают от страха. Теперь, что касается выражения "нашпигували шаверму". Я бы написал "НАШИНКУВАЛИ ШАУРМУ" , т.е. покрошили поджаренное мясо. Выражение "нашпигували"- начинили салом постное мясо, например:окорок. От слова "шпиг" - сало. Может я не прав. Не силен в украинском.

        415.01.15, 08:13Відповідь на 3 від VChmyriov

        Трупы зашить в свиные туши и закопать. Эта кадыровская мразь приперлась в Украину со своим самоваром "Русскага мира". Забыла , сволота, как украинцы помогали чеченцам в войне против России, за свободу Ичкерии. Как давали приют в Украине чеченским семьям. Оно думало, что в Украине живут холопы и при первом взгляде представителя "высшей мусульманской кадыровской расы, живущей за пазухой Аллаха", тут все попадают от страха. Теперь, что касается выражения "нашпигували шаверму". Я бы написал "НАШИНКУВАЛИ ШАУРМУ" , т.е. покрошили поджаренное мясо. Выражение "нашпигували"- начинили салом постное мясо, например:окорок. От слова "шпиг" - сало. Может я не прав. Не силен в украинском.То нічого, аби від душі!

          515.01.15, 10:07

          кадыровцев в первую очередь надо уничтожать

            615.01.15, 10:41Відповідь на 3 від VChmyriov

            то не чеченцы - то кадыровцы-муртады, которые не имеют права называться мусульманами. лучше всего их было бы отдать чеченцам, которые воюют на нашей стороне.

              715.01.15, 13:26

              Я знаю и хорошо это понимаю!

                815.01.15, 18:56

                  916.01.15, 12:33

                  У ДНР сотні українських військових та добровальців у полоні. Відмовлятися від обміну не можна.