хочу сюди!
 

Лариса

51 рік, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

"Свобода", "Свобода"...

Махніцький будучи на посаді в. о. генпрокурора отримав безкоштовну квартиру - журналіст
Володя Костик 22 грудня 2014, 04:32
 467
Махніцький будучи на посаді в. о. генпрокурора отримав безкоштовну квартиру - журналіст


Про це у себе в блозі повідомив журналіст Юрій Бутусов, новину передає "Преса України".
Екс-виконуючий обов'язки генерального прокурора Олег Махніцький будучи на посаді отримав від відомства квартиру площею 68 квадратних метра. 

"Новини корупції. Важко в це повірити, але вельми високопоставлене джерело в прокуратурі запевняє мене, що скандально відомий колишній генеральний прокурор Олег Махніцький отримав квартиру від Генпрокуратури площею 68 квадратних метрів. Немає межі безсоромності", - пише Бутусов.

Нагадаємо, раніше Олег Махніцький стверджував, що він не купував нерухомість в Україні або Англії.

Раніше Народний депутат України, «свободівець» Ігор Мірошниченко переконаний, що нині проти «Свободи» триває розгорнута інформаційна атака, з метою дискредитувати партію.

Зокрема пан Мірошниченко переконаний, що екс-генрокурор Олег Махніцький не має ніякого відношення до купівлі готелю «Хайят» і будинку в Лондоні.

«Сьогодні розгорнута широкомасштабна кампанія з дискредитації «Свободи». Розповідають немислимі байки. Наприклад, що Махніцький купив маєток у Лондоні, але він був там лише один раз у житті. Кажуть, що він купив готель «Хайят», що його дочка живе в Англії. Але вона там також ніколи в житті не була. Немає в нього таких коштів, і ніколи не було. Він сьогодні все це спростовував, наводячи реальні докази», - прокоментував ситуацію нардеп.

На його думку, «Свободу» поливають брудом опоненти, адже їм на руку дискредитація партії.  Конкретно Махніцкий не назвав імен, але він переконаний, що це ті люди, які ще зовсім недавно стояли з ним пліч-о-пліч на Майдані.  

За словами народного депутата, в списках «Свободи» тільки достойні і чесні люди, яких немає за що оббріхувати.  

«Це все члени партії. У списках немає заангажованих олігархами, а також тих, які купили собі там місця. А в інших політичних сил, які слово в слово використовують нашу риторику, такі люди є. Тому вони хочуть дискредитувати нас, щоб показати, що «Свобода» така ж, як і вони», - пояснив політик.

6

Коментарі

122.12.14, 07:34

У моєму місті "Свобода" як дві каплі води подібна до Махніцького

    222.12.14, 11:55Відповідь на 1 від Характерник+

    У моєму місті "Свобода" як дві каплі води подібна до МахніцькогоЯкий народ - такі й партійці!!!!!!!!!!!!!! Звідки вони беруться? Падають з Місяця??????

      322.12.14, 14:20

      Найбільше прикро за тих свободівців, котрі справді були за ідею. Але, здається, що в даній ситуації ЖОДНА партія не змогла б існувати без політично-комерційних торгів

        422.12.14, 17:22Відповідь на 3 від doktor_khaos

        Найприкріше те, що торгують вони, Україною

          522.12.14, 17:35

          Хай не триндить Мірошніченко. Але мене найбільше образило звертання свободівців до українців. До потрапляння в В.Р. вони зверталися - побратими, посестри, а зараз - товариство, похідне від слова ТОВАР.

            622.12.14, 17:58

            ничего не меняется

              722.12.14, 18:06Відповідь на 5 від Мир о Люб

              "товарісчі" ростуть із тієї ж задниці!