Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Якщо це правда тоді, що це ?

Силовики перехопили доповідь бойовиків Донбасу своїм московським господарям
Володя Костик 22 грудня 2014, 02:55
 843
Силовики перехопили доповідь бойовиків Донбасу своїм московським господарям

Українські силовики змогли здійснити перехоплення доповіді "глави розвідки" терористів "ДНР" так званого генерала Сергія Петровського, який був спрямований начальству в Москву.

Про це у себе в блозі повідомив глава МВС Арсен Аваков, новину передає "Преса України".

"Не секретного. Читаю розвідувальні зведення спецпідрозділу МВС з території окупованого Донецька. Перехоплений доповідь "глави розвідки ДНР" генерала Сергія Петровського начальникові в Москву: відомство вже заарештувало трьох міністрів уряду ДНР", сформованого трохи більше місяця тому. Серед заарештованих виявилися "міністр палива Олександр Калюсскій, "міністр енергетики Олексій Грановський і "міністр культури Юрій Люкстутис... Павуки в банці", - повідомив Аваков.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Донецьк пропуститили вантажівки з гуманітарною від Ахметова наказав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Про це повідомив заступник командира батальйону "Дніпро-1" Валентин Манько.

За його словами, в обмін на це бійцям пообіцяли відпустити полонених.

«За те що сьогодні проїхало, ми завтра післязавтра заберемо наших полонених, в якій кількості сказати не можу, поки що», - повідомив він.

Манько зазначив, що конвой супроводжували ДАІ, спецпідрозділ Сокіл і керівники донецького МВС.

«Конвой об'їхав іншою дорогою і ми просто не встигли під'їхати. Але можу сказати, що мобільна група під моїм командуванням все одно наздогнала конвой і були в шоці - конвой супроводжували близько 30 осіб ДАЇ, 25 осіб сокола і все керівництво донецького управління главку. Ми вперлися як могли навіть доходило до бійки і стрілянини але нас було дуже мало, ми не очікували такого ходу», - поінформував він.

5

Коментарі

122.12.14, 13:18

    222.12.14, 13:50

    Що це... що це...= ДОГОВОРНЯК це!

      322.12.14, 18:07Відповідь на 2 від Богдан Ляшко