Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

А таки знищать...і спочатку економічно

Україна змогла змусити Росію грати за правилами Києва, - Шуклінов
Олена Ярмолюк 10 грудня 2014, 18:00
 1140
Україна змогла змусити Росію грати за правилами Києва, - Шуклінов

Незважаючи на активні бойові дії з боку Росії, Київ переграв Путіна і змусив слідувати правилам, встановленим Україною. Це невеличка перемога, але - перемога. Тепер завданням українців залишається об'єднатися і «вистояти, вижити і зміцнитися» проти російських окупантів. А очистити країну від внутрішнього ворога прийде час пізніше. В цьому переконаний журналіст Петро Шуклінов, новину передає Преса України.

«Україна змогла змусити Росію грати за правилами Києва на цьому етапі. Відмова платити терористам вперше сплутала карти Кремлю. Цього не очікували. І Київ перехопив ініціативу. Вплинуло багато факторів. Зрозуміло, без санкцій ЄС і впливу Вашингтона по лінії Ер-Ріяда це було б неможливо (ціни на нафту). Гроші йдуть з РФ. Настільки стрімко, що важко повірити (санкції). Але саме українці зробили головне - вистояли під натиском варварів-ідіотів. Це заслуга всіх. Заслуга воїнів. Заслуга героїв.

Я зараз скажу непопулярну річ, але з нею треба погодитися: політика Банкової себе виправдала (казнокрадів за дужки - це наша окрема війна). У нас на очах руйнується економіка Росії. Агресор слабшає і здає позиції, опускаючись нижче ватерлінії. Вимагання грошей за наших заручників - дно. Це істерика і конвульсії. Щотижневі виступи Путіна "все буде добре" - агонія. Температура в палаті Кремля зростає. І буде все більше охочих одягти на придурка гамівну сорочку», - пише журналіст на своїй сторінці в Фейсбук.

Шуклінов переконаний - цивілізовані європейці зрозуміли, що «Україна у світі - молода демократія», в той же час «РФ - озлоблений агресор». І це розуміння допоможе Україні в боротьбі з «путінською чумою», завданням українського суспільства є «збереження духу демократії і єдності».

«Адже проти законів Всесвіту можна виставити танки - світ рано чи пізно об'єднається навколо демократії. Зникнуть кордони і мови. Ми на шляху до миру майбутнього», - упевнений журналіст.

При цьому, громадський активіст вважає, що зараз українцям необхідно зосередитися на тому, щоб вижити в боротьбі з російськими окупантами. А очистити країну від продажної державної системи можна буде і пізніше. Благо, для цього в України буде попереду ще Україна змогла змусити Росію грати за правилами Києва, - Шуклинов

«А тепер зрозумійте головне. Наше завдання не загинути, борючись з Росією, не згоріти разом з ідіотами. Завдання не в тому, щоб спалити всіх внутрішніх противників ось вже прямо до завтрашнього дня. Наше завдання-вистояти, вижити і зміцнитися. Попереду багато часу. Його мало у політиків - вони прийшли і підуть - ми залишимося.

Є наступний рік. За ним ще. І ще. Попереду сотні років для України. Треба почати дивитися вперед зараз. Працювати на перспективу. Реформи - нудить вже від цього слова. Але треба змиритися з тим, що нічого швидко не буде. Треба вимагати від влади, щоб вона не забувала тих, хто дозволив нам сьогодні дивитися в майбутнє. А ми нікого не забудемо. Ми будемо рік за роком змінювати країну. Працювати. І ми, звичайно, змусимо ворогів розплатитися за рахунками. Ми вже перемогли. З кожним днем це буде очевидніше. Зберігаємо терпіння. Чистимо зброю. Ні в якому разі не опускаємо руки», - закликає співвітчизників журналіст. 

7

Коментарі

110.12.14, 21:06

    210.12.14, 21:26

      310.12.14, 21:27Відповідь на 2 від Остап 88

      дякую

        410.12.14, 23:06

        Та робити то зараз нічого не треба. Лугандон до весни сам здується.Звичайно на фронті непереливки буде.Хуйло втановив С300 просто в Москві. цікаво, він боїться атаки з повітря чи боїться що свита його драпане з Москви? http://www.hromadske.tv/world/posered-moskvi-postavili-raketnii-kompleks-s300/

          511.12.14, 07:42Відповідь на 4 від uraha

          хуйло боїться і першого, і другого