хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Імперію зла знищать...спочатку економічно

Касьянов: Через три місяці буде розв'язка у війні з Росією на Донбасі
Олег Мисько 10 грудня 2014, 13:03
 2817
Касьянов: Через три місяці буде розв'язка у війні з Росією на Донбасі

Російський політик Михайло Касьянов сказав, що Росія не виконує "Мінські домовленості" й продовжує свою загарбницьку політику щодо України. Він вважає, що через три місяці буде розв'язка у війні з Росією на Донбасі.

Про це заявив екс-прем’єр-міністр РФ Михайло Касьянов, новину передає "Преса України".

«Сьогодні ця місцева влада ДНР і ЛНР повинна людей якось забезпечувати, у тому числі й системи життєзабезпечення - банківської системи немає, готівки немає, це означає, що РФ повинна поставляти туди все - не просто гуманітарний конвой, а все! Це означає де-факто демонстрацію того, що територія анексована. Це означає, що Путін підходить до наступної риси нових санкцій. Це означає, що через три місяці вже буде розв'язка, а якщо там з'являться рублі, то все - у світі ні в кого не буде сумнівів відносно всіх цих брехливих аргументів», - сказав він.

«Якщо будуть виконані Мінські домовленості й буде здійснено контроль за кордоном, це означає, що через три місяці там усі ці кримінальні люди розбіжаться, навіть через 2 місяці. Тому ситуація розвивається не на користь російського режиму», - підкреслив російський політик.

Нагадаємо, що президент РФ Володимир Путін вибрав невідповідний час для того, щоб намагатися відновити Російську імперію. Падіння цін на енергоносії зменшує вартість рубля, викликаючи інфляцію і позбавляючи Путіна вкрай необхідного доходу.

 

4

Коментарі

110.12.14, 21:07