хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

хуйловці готуються

Під Донецьком помічені три колони невідомої (відомо що хуйловської) військової техніки
Наталка Колошук 08 листопада 2014, 18:05
 
Під Донецьком помічені три колони невідомої військової техніки

Сьогодні, 8 листопада, кореспондентами агентства Associated Press було заявлено про масштабні переміщення військової техніки на українських територіях, які контролюються бойовиками. Журналісти АР заявляють, що бачили три колони, які складалися з більш ніж 80 одиниць військової техніки без певної маркування. Новину передає «Преса України».

Одну з військових автоколон журналісти помітили під Донецьком, ще дві - неподалік від міста Сніжне Донецької області.

Велика частина автоколон - військові вантажівки, які перевозили великокаліберні і малокаліберні артилерійські установки. Також разом з колонами рухався один броньований автомобіль для перевезення людей. Також під Донецьком була помічена одна вантажна машина з військовими.

Нагадаємо, що напередодні в РНБО повідомили про те, що з російської території в Україну увійшла колона з 32 танків та іншої військової техніки і 30 вантажівок з бійцями. При цьому Міноборони РФ цю інформацію спростувало.

Як вже повідомляла ПУ, український добровольчий корпус «Правий сектор» і 93-я ОМБр повернули під український контроль села Опитне Ясинуватського району Донецької області. Спочатку в село увійшла піхота, а потім увійшла і закріпилася українська бронетехніка. Про це повідомила журналістка і активістка «Правого сектора» Олена Білозерська.

7

Коментарі

19.11.14, 07:49

..лише повідомляє оте рнбо...а якісь міри прийняли? чи лише повідомленнями займаються?

    29.11.14, 11:56Відповідь на 1 від Merovingian

    Не факт що вони атакувати будуть. Ці переміщення робляться для того аби підбурити українців до радикальних дій проти нинішньої влади насамперед. Путін скований санкціями , грузом 200 і іншими факторами.На відкрите зіткнення він навряд чи піде. Йому потрібна громадянська війна в Україні а не громадянський мир який пропонує Порошенко. Саме тому усі феесбешні тролі отримали вказівку мочити пороха любим методом . А деякі українці їм допомагають йому у тім.

      39.11.14, 12:02Відповідь на 2 від uraha

      ...гімноконвої, що без перешкод пхнуться, теж не факт? він свої обіцянки виконав передвиборчі?

        49.11.14, 13:12Відповідь на 3 від Merovingian

        Конвоїв пруться з тої самої причини. Це гібридна війна. Тут психологічна і інформаційна складова важливіша за військову. І очевидно що дії у відповідь теж повинні бути гібридними. Відкритий конфлікт наразі не вигідний ні нам ні їм. Це моя думка.

          59.11.14, 19:34Відповідь на 4 від uraha

          Маєте рацію, шановний! Але пуцькін, таки пришибляний